За йога всички сме чували. Чували сме и за астрология. Какво ще стане обаче, ако двете течения и науки се обединят? За това вече се е погрижила фитнес инструкторката Манди Ингберг. Тя е известна сред звездните величия в Холивуд и като най-търсения и успешен йога инструктор. Именно на нея хрумва странната, но доста успешна идея (ще видите по-долу защо) да съчетае две несъчетаеми неща – упражнения и наука.

Йогалософията на Манди е вид хибридна йога, която съчетава пози с тонизиращи упражнения. Всичко това е съобразено със зодията на човека. Основната идеята е да се въздейства не само на тялото, но и на ума, емоциите и съзнанието.

Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

„Аз открих, че когато променя отношението си това се отразява на емоциите, а това от своя страна влияе и на тялото. Хибридната ми технология се върти около цикъла на промяната – пози от йогата и тонизиращи упражнения”.

На своята страница http://mandyingber.com Манди споделя, че не е задължително да знаем специални техники, за да практикуваме йогалософията. Тя препоръчва на всички дами, които прилагат йога, след изпълняването на обичайните си пози да направят и няколко упражнения за тонизиране на тялото.

Очевидно йогалософията дава своите резултати, защото две от най-обсъжданите и харесвани холивудски жени са я възприели за свой начин на живот и поддържане на тялото. Това са Дженифър Анистън и Виктория Бекъм.

Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

Първата беше обявена наскоро за най-сексапилната жена на планетата, а втората тази година роди четвъртото си дете и продължава да изглежда прекрасно, дори гонейки 40-те.

Снимка: Thinkstock/Guliver Photos