„Йога за здраве и щастие” представя йогата като начин на живот, който гарантира физическо здраве, спокоен ум и бодър дух, които са основа за успешен и щастлив живот. Семинарът ще протече с лека и забавна програма, подходяща за всяка възраст и фигура, за начинаещи и напреднали. Програмата разсейва популярните схващания за трудностите при йога асаните.



Кога и къде?
Парк хотел "Москва" - 12-14.11.2012 г., 19:00-21:00 ч.
Трите вечерни занятия по 2 часа включват лесни, но ефективни разтегателни и дихателни техники, медитация и мъдрост, как успешно да се справяме с трудни ситуации в семейството, работата и извън тях. Участниците в семинара усвояват ефективни техники за справяне със стрес и зареждане с енергия. Те отнасят със себе си добро настроение, повишен ентусиазъм и работоспособност, и чувство за удовлетвореност и щастие.


Коя е Камлеш Барвал?


Семинарът ще бъде воден от Камлеш Барвал, която е сред звездните, млади учители на Фондация „Изкуството да живееш“. Родена и израснала в хималайския щат Прадеш в Индия, вече 12 години тя работи упорито във фондацията и е сертифицирана от световния Йога Алианс за върхови постижения по йога. Камлеш пътува по света и преподава на хора с различна култура, раса, националност, обществено положение и религия.

Още информация може да намерите на www.artofliving.bg.