.
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

15 топ упражнения за стегнат корем в домашни условия (ВИДЕО)

| преди 27 седмици
стегнат корем
Снимка: iStock
Вижте най-ефективните упражнения от фитнес инструктора Станимир Михов

Когато си помислим за коремната мускулатура, първото нещо, за което почти винаги се сещаме са упражнения за корем, включващи безкраен брой коремни преси или повдигания на краката. Всъщност истината за постигането на мечтаната коремна преса се крие в съвсем друга насока. Ако искате да научите най-ефективните упражнения, от които имате нужда, за да изваете перфектната коремна преса, просто гледайте следващите упражнения, представени от от фитнес инструктора Станимир Михов. Не пропускайте да видите подробно стъпките при изпълненията им от линковете под видеото:

15 топ упражнения за стегнат корем в домашни условияНай-ефективните упражнения от фитнес инструктора Станимир Михов за начинаещи и средно напреднали15 топ упражнения за стегнат корем в домашни условия #2Още от най-ефективните упражнения на фитнес инструктора Станимир Михов15 топ упражнения за стегнат корем в домашни условия #3Още от най-ефективните упражнения за стягана на корема от фитнес инструктора Станимир Михов
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Били ли сте жертва на сексуално насилие?