.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Не спирайте да играете

д-р Вергиния Николова | преди 5 години
колоездачи
Спортуването с приятели и членовете на семейството е полезно забавление

Силният интерес към дисциплините от Олимпийските игри, живите коментари за различните спортисти, удоволствието да гледаме техните атлетични фигури са искрици мотивация да започнем да спортуваме за удоволствие и за здраве.

И сега може да вземем топката и да изтичаме навън с децата си да поиграем заедно

Защо да не поскачаме с въже или да се завъртим няколко пъти около себе си. За това се иска най-напред желание да разчупим стереотипите, с които сме живели досега. Спортуването е истинско забавление. Чрез игрите в отбор се възвръща почти детската ни свобода.

Помислете какви игри бихте играли с вашите приятели

Например, да карате колело, скейтборд, да играете тенис на маса или да танцувате. Никога не е късно за поставяне на подобно начало. Още повече денят е достатъчно дълъг, а вечерите - приятно прохладни.

Загърбете досегашния заседнал живот и се обърнете към движението:

■"Предизвикайте" себе си, а след това членовете на семейството и приятелите си.
■Напишете списък със спортовете, които бихте могли да играете в група. Вярвайте, че всеки би се разнообразил в монотонното ежедневие.
■Определете конкретна среща с тях, за да обмислите и изберете подходящите дни и часове за спортуване.

Осъзнайте, че хората, които успяват в живота, имат преди всичко дух да вземат решения и да ги изпълняват. Затова направете промяната и започнете да спортувате. Нека играта започне.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пролетното почистване е?