Всички преминаваме трудни моменти, но това не означава, че трябва да униваме, да се отчайваме и депресираме. Здравият разум ни сочи пътища как да не се разпиляваме и да не губим енергията си. Открийте силата вътре в себе си. Собствените ни представи показват най-добре какви може да станем. Вдъхновението е това, което ни помага да намерим средствата и начините да извършим нещата, които никога преди не сме мечтали.

Щастливите и успешни хора, които са вършили велики прогресивни дела (от биографиите им се знае), са притежавали вяра и силна духовна философия. Благодарение на това упование никой, не е можел да им попречи.

Не бива да се страхуваме от временната слабост, защото е напълно човешко да се загуби увереността в определен момент.

Така се случва, че внезапно се появява източникът на вдъхновение  -  книга, филм, приятел, учител, и в рамките на месец, дори напълно съсипан човек физически и психически, да се възстанови. Да се превърне в здрав, балансиран човек.

Преди всичко не живейте с миналото - независимо добро или лошо е било то.

Снимка:Thinkstock/Getty Images

Планирайте, разпределяйте и изпълнявайте безотказно целите си към вашия успех, водени от вдъхновението. Не се скъпете на вдъхновяващи думи, защото те правят чудеса.