Продуктите, с които винаги трябва да разполагаме вкъщи са:

#млякото е основен източник на калций за малки и големи. В комбинация със зърнести продукти като мюсли или корнфлейкс, то се превръща в идеалната сутрешна закуска, която на свой ред предоставя необходимите сили и енергия за деня.


Препоръчваме ви да купувате мляко в непрозрачни опаковки, за да може по-дълго да се съхраняват полезните му свойства.

#яйцата са не само източник на протеини, но също така и основна съставка на много кулинарни рецепти. Chef готвачите препоръчва да се съхраняват в картонената им опаковка, за да не поемат влагата и миризмите от другите продукти.

#киселото мляко е също продукт, без който не можем. С него можем да приготвяме свежи десерти, вкусни smoothie-та и др.

Търсите идеи как да въведете изброените храни в кухнята? Посетете Bistro.bg. и ще намерите всичко, от което се нуждаете и повече. 

#Ако искате да водите здравословен начин на живот, тогава задължително трябва да залагате на свежите плодове и зеленчуци. Старайте се те да бъдат добре раздалечени един от други, за да не се развалят по-бързо.

 

Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

#сиренето е продукт, който е добра причина да развивате своята кулинарна фантазия и да сътворявате невероятни ястия. Благодарение на богатия избор от международни сирена, можете да надминете себе си в кухнята по начин, който дори не сте си представяла.

#сосове – доматен, песто или с четири сирена, горчица или майонеза. Независимо от любимите ви сосове и винегрети, редно да имате част от тях в хладилника в случай, че искате да овкусите салата или дадено друго ястие.

Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

Търсите идеи как да въведете изброените храни в кухнята? Посетете Bistro.bg. и ще намерите всичко, от което се нуждаете и повече.