Кухня, в един апартамент, в един в блок, на една планета Земя. Тя – в съдрани дънки и фланелка с надпис „Game over”. Отредила си е деня за чистене и ще започне всеки момент, само да си допие кафето и да прочете последните супер важни постове на непознати хора из Facebook.

Започва от най-мръсното място в къщата – фурната. Плътен черен слой е покрил иноксовата повърхност на дъното – мили спомени от печеното агне на Гергьовден и шпикованото свинско за рождения ден на детето. Ако си навре главата по-дълбоко, съвсем ще усети аромата на лой и джоджен. Но не го прави. Знае, че според фън шуй мръсната фурна осквернява и пречи на могъщата сила на Огъня. Нейният Огън работи от 9 до 18 ч. в международна компания, а когато се прибере, или сяда пред компютъра, или започва да подрежда разпилените детски играчки. Прецизна Дева, какво да се прави!

Веднъж реши да го изненада – сложи две чаши с вино на пода, облече секси бельо, запали свещи и зачака. Когато Огънят се прибра, огледа всичко, което го очакваше в дома му, и настървено прошепна – „Само да ударя едно мопче на пода и те почвам!”

Мръсотията, която чистеше от дъното на фурната, беше също като сексуалния й живот – застояла, скучна, с епично минало, но безславно настояще.

Тя стържеше загорялото, а на ум призоваваше на помощ Мистър Пропър. И за фурната, и за другото. Че какво му е на мъжа – симпатичен, мускулест, с обеца на ухото и винаги се е насреща, след като му свирнеш!

По-трудно от дъното беше да почисти страничните стени на фурната. Решетките й пречеха да стигне нявсякъде, където мазните пари бяха оставили своите следи. Точките полепнало кексовото тесто ехидно й припомняха, че личната й G точка отдавна не е усеща натиска на твърда мъжка „бъркалка”.

Вратата на фурната беше последното предизвикателство пред гъбата, препарата и жълтите й гумени ръкавици. Нали най-лесното се оставя за накрая. Като лежерен секс в неделя следобед, когато едва се удържаш да не заспиш, въпреки френската му любов. Тази врата, като уста на любовница – гладна в нея да се пъхне нещо голямо и твърдо. Хляб например, нали... Да го затопли, да бухне, да му се излее пълнежът навън! Но вратата зееше самотно, както самотни и нереализирани бяха и нейните фантазии за орален секс в кино салон, например.

Едно беше сигурно – след толкова чегъртане на мръсотия тя никога нямаше да участва в мъжка сексуалната фантазия, в която е чистачка с къса черна престилка и пухче за бърсане на прах! Но поне фурната вече блестеше!