Мъжете рядко оставят сексуалното си въображение да се вихри, дори и когато имат до себе си постоянна партньорка, казват сексолозите.

Това обаче не им пречи да мечтаят за едно или друго, което означава, че ако искате да зарадвате човека до себе си, можете да го подпитате дали пък някой от следните сценарии не му донася жега в слабините. А след това, разбира се, можете съвсем спокойно да направите доброто дело за деня и връзката си и да изпълните въжделенията на милия ви. (За ваше спокойствие, знайте, че повечето мъже не се радват на кой знае какво въображение извън стандартните „мръсни сценарии”, които сме виждали милиони пъти в розови филми, така че – не се тревожете).

И все пак?

Номер едно? Стриптийз. О, да. Според сексолозите (цитирани от БГНЕС) няма мъж, който да не се впечатли от горещата си приятелка, която сваля дрешка по дрешка всичко излишно от тялото си, докато звучи секси музика, а светлината е жалко подобие на такава.

Две? Две жени. Всеки мъж мечтае за такова преживяване, а онези, които са го правили, са добавили голяма резка на стената на мъжката чест. Разбира се, за да изпълните тази фантазия на любимия си, трябва да сте доста свободомислеща. Ако не сте и подобна идея ви се струва Недопустима, поне не му се сърдете, че ви е споделил. Това всъщност показва, че вашият любим е напълно здрав. Освен това – фантазиите са едно, а привеждането им в действие – съвсем друго.

Три? Позата 69. Не ни питайте и ние не знаем защо. Според статистиките, макар и доста лесна за изпълнение, много малко двойки се осмеляват да я изпробват. Наистина ли?

На четвърто място е грубият секс. Има мъже, които искат да бъдат слаби и беззащитни, дори и само веднъж в живота си. Е, или два пъти. Може и три. Но все пак- според сексолозите, всеки мъж си мечтае тайничко да бъде завързан за леглото и… ами, оправен.

Петото място заемат ролевите игри. Ако имате униформа на медицинска сестра, Лолита или дори някой строг костюм, с какъвто „шефките” във филмите се разхождат изкусителни и делови, скачайте в него. Шефката трябва да бъде груба, сестрата грижлива и внимателна, Лолита е нежна и невинна… Всъщност, най-добре попитайте любимия си за останалото.