.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Вреди ли на здравето липсата на секс? /+Видео/

| преди 1 година
секс
Снимка: iStock
Среща разговор на д-р Неделя Щонова от "Преди обед" с д-р Пламен Попиванов

Може ли вместо оргазми, човек да яде шоколад - пита водещата на "Духът на здравето" доктор Неделя Щонова своя събеседник в студиото д-р Пламен Попиванов (специалист по ендокринология и болести на обмяната). Оказва се, че двете удоволствие не са взаимозаменяеми. 

Пълноценните сексуални контакти са изначално заложени у хората. Правенето на секс е своеобразна гаранция, че човекът е интересен за някого, че не е сам. Това не е просто физически акт, а чисто психологически аспект, от който хората имат нужда. при липса на секс се надига тревожност и е на лице силна неудовлетвореност.

Изключително неспокойни и тревожни са първите 30 дни.

След това се забелязва известно успокоение.

Основните причина жената да не получава оргазъм са липса на сексуална култура и на доброжелателност на партньора. Добра така обаче не се получава от порно филмите.

Сексът е като спорта - за да се стигне до кулминация, са нужни... тренировки

Центровете на мозъка, свързани със секса, при хората, които редовно го практикуват, се развиват и нарастват като обем. Сексауалната активност не е адекватна и не може да бъде разработена добре само с редки контакти. 

 

 

Ключови думи:@
Пролетното почистване е?