.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Той извади от шкафа с кухненските съдове роклята, прибрана в най-хубавата ни тенджера

| преди 1 година
тенджера
Снимка: iStock
Една история, изпратена за играта ни "Горещи приключения"

Свети Валентин мина, но нашата игра "Горещи приключения: продължава. изпращайте ни вашите истории до 20.02 и може да спечелите красив тефтер или удобна термочаша. 

Днес ви споделяме една забавна история, която ни кара да вярваме, че когато искат, мъжете могат да са наистина изобретателни.

"Разказвам историята, която ме е карала да се смея, а е и толкова мило, че реших да я споделя с вас.

Преди няколко години, февруари месец, бях харесала една рокля на витрина на магазин и всеки път, минавайки от там с мъжа ми, се заричах, че утре ще влезна да я пробвам и да си я купя, ако ми става. Все не идваше този ден и дори бях забравила за нея.

Точно на празника на влюбените, у дома, той ме изненада с подарък. Каза ми обаче, сама да си го намеря. Апартаментът ни не е голям и аз смело започнах да търся. Може би в началото на историята трябваше да напиша, че у дома готви той. Страхотно се справя и повярвайте ми, благодаря всеки ден, че все още имам приличен вид и не съм склонна да надебелявам. С една дума - може да ми се завижда.

Връщам се на историята с подаръка - търсих у дома 2 часа и тъкмо когато започвах леко да се изнервям, той извади от шкафа с кухненските съдове роклята, опакована прилежно и "прибрана" в най-хубавата ни тенджера. Подаде ми я с думите: "Знам, че там няма да бръкнеш."

Посмяхме се заедно, след това похапнахме от пицата под формата на сърце (която познайте кой беше направил.

Това остана и за двамата страхотен спомен. Благодаря му, че до ден днешен е толкова мил и да знае, че много го обичам!

 

игра

Ключови думи:@
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пролетното почистване е?