Продължава от Той се оглежда за жена тип... Част 1

бележкаМис „Независимост”
Мъжете, които не разполагат с много време, което да „инвестират” във връзка, или се нуждаят от повече лично пространство, си търсят именно на независими жени.  Те имат свой собствен живот и държат той да остане такъв дори и след като имат сериозна връзка. Добре се справят и без мъжко присъствие в живота си. Не се оглеждат за мъже, които биха им помогнали да се справят с определени житейски проблеми.

бележкаМис „Спокойствие”
Докато повечето жени се борят със зъби и нокти, за да достигнат до заветното предложение за сватба, то към този тип жени спадат такива, които не натякват и не питат постоянно половинката си къде им е годежният пръстен. Щастливи са само от факта, че имат човек до себе си, който ги обича. Женитбата съществува за тях като евентуална хубава развръзка, но очакват събитието да се случи естествено и непринудено.

бележкаМис „Сигурност”
Тя се възприема такава каквато е, с всичките си положителни и отрицателни страни. По същия начин възприема и човека до себе си. Излъчва сигурност и увереност, а мъжът до нея й има пълно доверие. Не се нуждае от постоянно внимание, за да й се доказва колко е красива и желана. Тя просто го знае.

бележкаМис „Индивидуалност”
Представителките на този тип могат и да не са от най-големите красавици, но затова пък са изключително интелигентни и чаровни. Попаднат ли в компания, се превръщат в ядрото на разговора, хумора и закачките.

 

бележкаМис „Не ми трябва нищо освен теб”
Най- редките от най-редките са жените, които не се интересуват от това колко дебела е мъжката банкова сметка, каква кола кара или в каква къща живее. Те са всичко, което не важи за съвременните жени по отношение на изискванията. Имат само едно-единствено: човекът до тях да ги обича, а другото няма никакво значение.

Мненията  на силния пол са подбрани и обобщени от мъжкото онлайн списание AskMen.com и цитирани от ivillige.com.