Статистиките са нещо, което много харесваме, защото макар и през повечето време да се чувстваме изключения, всъщност истината е, че все някъде се вписваме.

И така… ето малко данни, които не са много слънчеви и положителни, но пък са факти и касаят основно омъжените жени.

Като за начало, оказва се, че 62% от жените, надянали брачния хомот си представят друг мъж, докато са с легалните си половинки - дали става дума за Брад Пит, Антъни Хопкинс или за съседа, това не е уточнено. Важно е обаче да добавим друг извод от проведените анонимни анкети - изненадващо или не съвсем, 81% все пак смятат сексуалния си живот за „прекрасен”.

И още: изследване, направено сред 2000 дами на възраст между 18 и 49 години показва, че всяка втора жена казва на съпруга си, че е най-добрият любовник в живота й, съобщава БГНЕС.

Това малко си противоречи със следващия факт - всеки четири от десет жени на практика предпочитат да преспят секса, но кога ли някой е знаел какво всъщност мислят дамите. Всяка десета омъжена дама признава, че е изневерявала на съпруга си.

Не особено добри са новините относно честотата на сексуалните приключения в семействата - 23 на сто от омъжените жени правят любов най-много три пъти в месеца (дали това включва и изневерите – не е посочено). 21 на сто пък се отдават на палави преживявания с брачните си половинки по около 10 пъти в месеца. Може и повече, смятаме ние, но всеки си знае.

В контраст с анкетата, която преди време попълнихте вие, се оказва, че много от дамите не измислят нови техники за освежаване на сексуалния си живот и 70% от запитваните предварително знаят къде и как ще правят всеки следващ секс. Това достига още по-далеч - повече от половина могат да предвидят и в коя част от деня ще бъдат пожелани от съпрузите си.

А при вас как е?