В продължение на цяла една година Британи Гибънс прави секс всеки божи ден! И всеки път нейният партньор е собственият й съпруг. Не го прави това, за да спаси брака си, а за да спаси най-вече себе си.

Британи е майка на 3 деца. И това сериозно променя начина, по който изглежда - килограми в повече, огромни гърди и почти никакво самочувствие относно външния си вид. Не си позволява "лукса" да се показва гола пред съпруга си. След вечерния душ, бързо се облича и се завива на леглото в спалнята. Когато правят секс, държи осветлението да е приглушено.

В един момент обаче тялото й започва да липсва на нея самата. Започва да си задава въпроса дали съпругът й би могъл да опише как изглежда тя. Стига до идеята да прави секс със съпруга си всяка вечер, след като говори с приятелка, която правила същото. За тях това била част от ежедневието като сутрешния душ или вечерята. Всекидневният секс ги направил най-любящата, весела и силна двойки, която Британи познавала.

Съпругът й, разбира се, е очарован от идеята да правят секс толкова често. Притесненията, които има Британи, относно тялото си, не били негови притеснения. Той я намирал за все така очарователна, каквато е била още преди първото дете. Но притесненията на Британи не касаят само външния й вид. Понякога тя намира, че сексът е скучна работа, друг път се страхува, че той ще отнеме от времето й за сън. Нерядко след като е приспала децата, предпочита просто да седи пред телевизора с купа пуканки и никой да не я закача, камо ли да й говори за ласки и любов!

Двамата започват да правят секс наистина всеки ден от годината, с изключение на моментите, когато някой от тях пътува или е болен.

И колкото повече секс правят, толкова повече секс им се иска да правят. Срещат се къде ли не - в спалнята, в мокрото помещение, килера, гаража... Стават по-романтични един с друг, по-мили, докосват се, когато се разминават, целуват се по-дълго, когато се разделят преди работа. Връзката им става много по-силна, а интимните им отношения буквално процъфтяват. 

Нещата се променят и на лично ниво за самата Британи. Тя отново истински се наслаждава на секса. Записва песни, с които да озвучава времето им заедно. Не се притеснява от звуците, които пищните извивките на тялото й издават по време на полов акт. Това че гърдите й подскачат, а коремът и леко плющи вече не я притеснява. Тя се интересува единствено и само от своите усещания, а не от външния си вид по време на секса. 

След една година, когато са сами със съпруга си, без никакви притеснения, тя се разхожда гола из къщи. Отношенията както с мъжа й, така и тялото й да изцяло променени. 

Ползите и изводите, които и двамата си правят от този експеримент, са видими във брака им и след като той приключва. Сексът е това, което им напомня, че те са интимни партньори, а не само съквартиранти, които заедно отглеждат деца.