Постоянно сте под напрежение, нямате време да си поемете дъх и... в същото време се опитвате да планирате една незабравима вечер за Свети Валентин. Но, нали не смятате, че ще смогнете да сготвите вечеря с няколко ястия след работа, освен ако не искате да хапнете в минутите след полунощ? Или пък може би сте в командировка и дори няма да успеете да видите любимия си на празника?

Ето някои идеи за това какво може да направи един човек с много любов и малко време за подаряване, за да зарадва мъжът до себе си:

1. Вместо да се опитвате да сготвите обилна вечеря, просто заложете на нещо вкусно и лесно за приготвяне - плато със сирена и плодове, топли хлебчета и вкусна супа.

2. Отворете заедно с партньора си кутия бонбони и бутилка хубаво вино. Каква по-голяма романтика от това?

3. Създайте едно уютно кътче в дома си. Постелете одеало пред камината или, ако нямате такава, просто запалете десетина свещи и ги подредете в кръг на пода. Разпръснете и малко розови листенца. Хапнете на това място, вместо на кухненската маса.

4. Ако сте далеч от половинката си в деня на Свети Валентин, не му изпращайте само картичка. Напишете му дълго любовно писмо. Подгответе и микс от негови (ваши) любими песни и му ги изпратете на електронната поща. Няма как това да не го разчувства и впечатли!

5. Не по-малко романтично е и просто да отидете на кино заедно - това не е скъпо удоволствие и не изисква предварителна подготовка. А в същото време означава приятно време, прекарано с любимия човек.

6. Ако знаете, че ще ви се наложи да останете до късно в офиса на 14-ти февруари, не обещавйте на половинката си романтична вечеря. Пригответе му/я романтична закуска. Така не само ще отбележите празника подобаващо, а и ще осигурите прекрасен старт на деня си.

7. Сутринта, преди да излезете за работа, оставете любовно послание на любимия си.

И, в крайна сметка не забравяйте - любовта и желанието ви да я изразите не зависят нито от свободното време, нито от личния бюджет!