Колкото и да се обичате, независимо от колко време сте заедно или сте свикнали един с друг, има неща, които е за предпочитане да избягваме да правим, за да не отблъснем своя партньор.

Сред тях са:

#Не оставяйте врата на банята/тоалетната отворена когато сте там
Няма нищо по-отблъскващо от това да отидете до тоалетната и да оставите вратата отворена, така че партньорът ви да може да ви вижда... Непривлекателно е. Дори да сте от години заедно със своя партньор, не го правете, това не е признак на близост. Може той да не смее да ви го каже, защото ви обича, но рано или късно тези действия ще повлияят на вашите интимни отношения.

#Не яжте от чинията на любими
Ако вие сте си избрали салата, а той богато блюдо, не означава, че трябва да го правите постоянно. Да, приятно е, дори романтично от време на време, но животът не е филм където мъжът се разтапя от удоволствие да си поделя храната със своята половинка. 

#Не довършвайте постоянно изреченията на другия
Оставете другия да изказва свободно своето мнение по начин, който е негов. Взимайки постоянно думата, не е гаранция, че ще разкажете историята по-интересно. След време подобно поведение ще породи неприязън в партньора ви.

#Не носете постоянно дрехите на вашия партньор
Очарователно е когато след дълга и приятно прекарана нощ, облечем ризата на своя любим и се разхождаме цяла сутрин с нея, докато пием ароматно кафе. Да, но с времето това не бива да се превръща в навик. Колкото и да обичаме човека до себе си, неговите дрехи са си негови. Следователно той има нужда от тях и ако твърде често той е на търсена на дадена тениска или риза, и осъзнае, че тя е на вашия гръб – това би могло с времето да му досади.