Продължение на екстремностите от Сподели 100 изживявания с любимия през новата година

51.Напишете на два отделни листа (ти на един, а той – на друг) какво харесвате един в друг. Напишете и какво не харесвате в половинката си. Сравнете и започнете на чисто новата година.
52.Обадете се на роднини и приятели, при които от много време отлагате да гостувате. Отидете им на гости и ги зарадвайте.
53.Един от вас двамата има страх от високо, нали? Най-лесният начин да се преборите с него е като направите смел скок с парашут. А защо не и двамата едновременно?
54.Не забравяйте да си направите пясъчен замък на плажа, да заровите любимия, да го снимате в интересна поза, докато спи, препичайки се на слънце…
55.Домат шмеркезе, салтимбока, сувлаки, табуле, гужер, брям – нямате идея какви са тези неща? Време е да пробвате всички кулинарни изкушения със странни и непознати заглавия.
56.Посетете най-високия връх на Балканския полуостров – Мусала, най- дългата пещера в България – Духлата, най-старото иглолистно дърво у нас – Байкушевата мура, най-малкия град – Мелник и т.н. Бъдете най и посетете най!
57.Търсете четирилистни детелини при всеки възможен повод. Намерете късмета, а не чакайте той да ви намери.
58.Гримирайте половинката си и вижте как би изглеждал в женски вариант. Просто така, защото е много забавно!
59.Направете си спа процедури заедно – нека на едната кушетка лежи той, а на другата – ти! Щастието и кефа са по-големи, когато са споделени, нали?
60.Създайте традиция на говоренето – вечер, когато се приберете, след традиционния душ и вечеря, изключете телевизора и компютъра и си говорете за нещата от деня, споделяйте и размишлявайте. Това може да продължи 10 минути, а ако ви е приятно, и повече.
61.Направете си бой с възглавници, без да мислите кой ще почиства перушината след това.
62.Организирайте вечеря на открито – в двора или на терасата, може и в парка. Нещо като пикник, но за вечеря.
63.Колкото и да се противи, заведи любимия на маникюр. Обясни му, че съществува и мъжки маникюр, който не включва лакиране в ярки цветове.
64.В допълнение към горното, направи и няколко маски за лице (за коса едва ли ще свършат работа за мъж) на половинката – с яйце, краставица, кисело мляко, мед… Нека и той разбере защо жените се цапат всяка седмица.
65.Нуждаете се от разнообразие в секса, или пък не съвсем. Ако никога не сте ходили до сексшопа, то пробвайте да го направите сега. Няма да имате никакви пречки, стига да сте навършили 18. Изберете си нещо интересно, но сплотяващо.
66.Той има хоби – роболов, футбол… Ти имаш хоби – плетеш на една кука, танцуваш… Нямате общо хоби? Пробвайте нещо шантаво като курс по грънчарство. Може пък да се запалите и двамата.
67.Наемете си стая в хотел. Играйте роли – сякаш не се познавате. Ти можеш да си проститутка на повикване, а той – богаташ, за който парите не са проблем. Смяната на обстановката, ролите и всичко останало, със сигурност, възбуждат.
68.Не пропускай за рождения му ден да го залееш с чаша (може и кофа) вода, да го намажеш с парче торта, да му подариш парти изненада, да събереш всичките му най-добри приятели на едно място. Сигурни сме, че и той би направил същото за теб.
69.Номер 69 е за поза 69. Ако не сте я правили още, то бегом да я пробвате.
70.Поставете си за цел да събирате отпадъците разделно за един месец – в едната кофа са хартиените отпадъци, в другата – пластмасовите, а в третата – стъклените. Общите каузи винаги обединяват.
71.Организирайте си тематична музикална вечер – ретро, рок, джаз. Заредете любимите групи и изпълнители, и се отдайте на ритъма с чаша питие в ръка.
72.Опитайте и вижте колко време може да издържите без секс. Забавата тепърва ще започне, когато вече не издържате без ласки един към друг.
73.Няма да оставите настоящата година без пиянска вечер, нали? Напийте се, танцувайте, говорете, забавлявайте се. Не е задължително да е в заведение. Дори е за предпочитане да сте у дома.
74.Опаковането на подаръците за всякакви поводи, определено е работа за двама. Залавяйте се. Не забравяйте да проявите сръчност и скрачност!
75.Не обичаш филми на ужасите, но затова пък това е любимият жанр на твоя любим. Твоите фаворити са романтични, а той не се кефи много-много. Правилната думичка, която се опитваме да употребим е компромис – ти ще си преодолееш страха към ужасите, а той ще стане по-романтичен и отстъпчив.
76.Купете си зарчета със секс позите и местата къде това да се случи. Забавно, ново и възбуждащо!
77.За несгодените: променете си статусите в социалните мрежи – от обвързани на сгодени, и чакайте поздравления и овации от приятели. Първи април може да не се случва само на точната дата.
78.Все не остава време за посещение на делфинариума във Варна. През 2013 е крайно време да го направите..
79.Предложи му брак и виж как ще реагира любимият. Ако нещата загрубеят, винаги можеш да кажеш, че се шегуваш.
80.Нали си спомняте за Часа на Земята, когато милиони хора по целия свят изключват осветлението в дома си за един час? Нищо не ви пречи да си организирате по-често романтични вечери на свещи. Идеята да изоставите поне за малко осветлението, компютрите и телевизора е повече от чудесна и сближаваща.
81.За любителите на морето и водата – никога не е късно да изкарате курс по гмуркане и да откриете едно различно изживяване. Отново заедно.
82.Пийте турско кафе и не забравяйте да си гледате, след като го изпиете.
83.За годишнината от вашата връзка поръчай забавна карикатура на вас двамата. Със сигурност, и двамата ще й се радвате и ще се смеете.
84.Още ли не сте пробвали да отвлечете вниманието му, докато гледа футболен мач със секси движения, дантелено бельо и прочее? Я, бързо да попълните пропуска.
85.Поне веднъж трябва да изпълните план „голямото мързелуване”. Как ли? Просто и двамата си вземете болнични и ги прекарайте в гледане на филми и хапване на пуканки.
86.Поне веднъж трябва да се направите на луди и да се посмеете на реакциите на хората – влезте в асансьор, пълен с хора и кажете „И сега ви събрахме тук, за да ви съобщим…”
87.Приключенски душ – това определено е изживяване, което си заслужава да преживеете с половинката. Звук, температура, вода, светлина – това ви очаква в повечето спа салони, където предлагат услугата.
88.Лятото, когато повечето житни полета са засадени, е времето, в което трябва да се почувствате отново деца – повъргаляйте се на воля в зелената трева.
89.Луксозни басейни в повечето градове съвсем не липсват. Друго си е обаче, да се изкъпете в реката, нали?
90.Състезавайте се с картове. Нека по-добрият пол победи.
91.Проектирайте и направете заедно хвърчило. Пуснете го на подходящо място и при подходящи метеорологични условия.
92.Не сте ходили на нудистки плаж? Обезателно го направете!
93.Изпращайте си любовни есемеси в продължение на цял един ден.
94.Всеки ден от годината снимайте видеодневник. Всеки един от двамата ви трябва да опише с една думичка как се чувства днес. Монтирайте в края на годината и се забавлявайте.
95.За още адреналин през годината – опитайте скално катерене, но само с инструктор и подходяща екипировка.
96.Не пропускайте да си направите и още един кеф – педикюр, направен от известните рибки гара руфа, които ще почистят мъртвите клетки от крачетата ви.
97.Организирайте си сръчен ден – съберете цветна хартия, мъниста, панделки, копчета, парчета плат. Влезте в нашата рубрика сръчно и проверете кой от двамата ще си спечели званието „сръчноделец на годината”.
98.В края на годината си направете сурвачка с подръчни материали. Догодина на 1 януари се заемете със задачата да разберете кои роднини са най-стиснати, нищо, че не сте деца вече.
99.И да не забравите да се обичате по много! Това може да се окаже най-екстремното ви изживяване на годината.
100.Прочетете статията заедно с любимия.

Ако забравите нещо от списъка – върнете се на LadyZone.bg. Той ще е тук през цялата година. Да ви е весело, сплотено и екстремно!