Вашите разкази за играта "Горещи приключения" заваляха като стрели на Купидон на 14.02. За любовта няма нито граници, нито възраст. Тя може да е силна, но и сериозно дълбока. Може да е дългогодишна, но все така щура. 

"Моята история е за подарък по случай Свети Валентин, като ще я разкажа заедно с предисторията. Малко преди празника бяхме излезнали с любимия ми на разходка и попаднахме на онези плюшени мечета, на които на коремчетата пише Click here и като ги натиснеш, ти казват "Обичам те тооолкова много". Аз се позагледах в тях и моят любим ме попита дали не искам да ми го купи, но аз му отказах. Мечето беше невероятно сладко и толкова сладурско си произнасяше репликата, но все пак това беше плюшена играчка, а аз отдавна не съм дете и затова отказах предложението му.

След няколко дни на 14.02. ми се случи нещо уникално и тотално неочаквано - моят любим в целия си мъжки блясък се появи пред мен със залепен на корема си кръгъл стикер с надпис Click here и огромен букет от обожаваните от мен лилави лалета.

Не можах да повярвам на очите си! Натиснах го по надписа и той ми каза точно като плюшеното меченце "Обичам те тооолкова много!"

Почувствах се много специална. Този жест ме накара да се просълзя от любов и от благодарност, че съдбата ме събра точно с този мъж, а самата гледка - мускулест мъж, който се опитва да влезе в ролята на плюшено мече, запази уникалния спомен жив и до днес."

Тя може би вече спечели своята награда. А, ти, участва ли?