Обикновено когато човек види по улицата да крачи майка с количка и бебе в нея, дори за миг не си помисля, че на тази жена много й се прави секс. Да, имаме склонност да разграничаваме майки от… жени. Това обаче е доста нечестно и грешно, тъй като да родиш дете не значи да ти направят лоботомия.

Така или иначе е повече от ясно, че когато има дете в къщи (особено малко), правенето на секс е доста трудно постижимо. А за редовни ласки в леглото не може да става и дума. В следствие на това идва един момент, в който желанието и на двамата родители отлита както избледняващите спомени от последните им ергенски купони.

Но не се отчайвайте - никога не е късно да си възвърнете сексуалния апетит. Нашето предложение е да го направите с няколко доказани афродизиака.

  1. Морски дарове (главно стриди) - съдържат протеини и омега 3 киселини, които стимулират циркулацията на кръвта. Плюс  това в тях има естествена доза тестостерон и цинк.

  2. Авокадо – ацтеки са го консумирали, за да подсилват мъжествеността и храбростта си.  Авокадото изобилства от фибри, фолат, глутатион, витамин B6 и C, които освен че засилват сексуалното желание, предпазват сърцето.

  3. Джинджифил – според Кама Сутра азиатската подправка е един от най-мощните афродизиаци.

  4. Розмарин – ако поръсите малко върху пилешко филе или свинска пържола, освен че ще придобият страхотен вкус, то кожата и на двамата партньори ще бъде много по-чувствителна на допир. Гарантирано.

  5. Люти чушки – независимо от сорта си, лютите чушки съдържат съставки, които засилват сърдечния пулс и изострят рецепторите за удоволствие на тялото. По този начин те правят всяко докосване и усещане десет пъти по-силно.