Страстната седмица е последната седмица от живота на Исус Христос. Встрани от религиозните убеждения, в нея обаче няма никаква страст. Или има, но не в такава посока, в която повечето от нас приемат страстта. В дните от Страстната седмица сексът и консумацията на алкохол са забранени за вярващите. Макар че определена трактовка на Библията разрешава секса между съпрузите дори по време на пости. Свети апостол Павел казва:

"Въздържайте се по взаимно съгласие".

Ако в едно семейство единият от двамата принудително се въздържа от съпружеско интимно общуване, той самият е виновникът, ако другият прелюбодейства. Ако обаче тези канони са далеч от ежедневието ви и не са нещо, което спазвате и ви впечатлява, може да използвате Великден за велики сексуални дела. 

Не всеки ден е Великден!

Но на 1 май тази година Е Великден! Стара българска поговорка гласи, че който може да прави хляб е добър човек, който умее да прави козунак е добър любовник. Какво по-добро време да проверите от кои хора сте?

Великден е онзи ден, в който чукането придобива други измерения!

На този ден къде на шега, къде наистина може да поканите мъжа, когото отдавна бройкате, за малко великденски страсти в спалнята. Постите свършиха, секс постите – също. Само на Великден може да зададете невинния въпрос "Ще се чукаме ли?" и да не се притеснявате какъв отговор ще получите.

Ще си дадеш ли дупето?

Заоблената страна на яйцето наричаме дупе. Яйцата на Великден се чукат като се опират заоблено със заоблено и остро с остро. В малко по-различна трактовка Великден е много подходящо време за пикантни екстремности и малко анален секс. Много сексуални гурута твърдят, че уравнението на зашеметяващият секс изглежда така:

Дълга любовна игра + френска любов + вагинален секс + женски оргазъм + анален секс + мъжки оргазъм

Секси великденско зайче

Великден е най-подходящото време да разнообразите сексуалния си живот като се маскирате. Сладко, секси великденско зайче - звучи забавно, нали? И поражда особен гъдел в стомаха. А ако съпругът ви е изморен или не е настроен за ласки, винаги може да използвате морковите Не за салата. 

Снимка: iStock

Нефритени яйца не само по Великден
Истинската секс богиня прави велик секс не само на Великден. Но ако си мислите, че за да сте добра в леглото е нужно само да сте изобретателна, да нямате комплекси и да сте брилянтна в оралната любов - грешите. Стегнатата вагина е нещо, с което ще подлудите всеки мъж. Топлото и тясно влагалище създава у мъжа усещане, че спи с девственица, което мъжете обожават. за да поддържате тонуса на влагалищните си мускули, правете упражнения с нефритени яйца. Те са най-доброто средство за интимното женско здраве и гаранция за чудесни оргазми.