Напълно сме убедени, че няма човек, който да не е сънувал следния сън – секс с човек, който не само, че не е половинката ви, но е напълно различен и непознат.

Ако сте, не се притеснявайте – в никакъв случай не означава, че искате да изневерите. Обикновено това би могло да се разтълкува така – човекът, който сънувате е странен израз на това, което се случва дълбоко във вашето подсъзнание.

Ако се вгледате в детайли, винаги може да откриете нещо, което може да научите от сънищата си”, споделя Шарън Гилчрест – брачен консултант и психотерапевт. „ Може би има нещо, което ви липсва или някакъв проблем с връзката ви, за което не ви се мисли наяве.”

Ето и някои от най-често срещаните секс сънища и какво всъщност значат те:

Секс с шефа : "Наистина ли съм привлечена от него?" : „Само защото сънувате как притискате своя шеф в някой ъгъл на офиса, не означава, че наистина искате да го направите” – казва Лари Лоуенбърг – експерт по сънища и писател на книгата „ Да разгадаем кода на сънищата”.Този сън чисто и просто означава, че имате нужда да се чувствате малко по-авторитетни в личния си живот”.

Секс с бившия: „Казах си, че никога няма да го направя отново, но ако греша и всъщност наистина ми се иска”: Сън представляващ секс с бившия е начин на мозъка да се пребори с някои емоции, особено не сте била вие човекът сложил край на въпросната връзка.

По-възможният вариант обаче е – този сън да издава същността на проблемите в настоящата ви връзка. „ Появата на бившия в сънищата ви означава, че сегашната ви връзка се е превърнала в рутина и старото ви гадже се появява, за да запали страстта”

Секс с непознат: „Не подозирах, че съм толкова извратена, наистина ли съм”?: преди да започнете да се тревожите за менталното си здраве е важно да знаете, че непознатият човек в съня ви, всъщност сте… вие. Наскоро да сте извършили нещо, което да е изисквало огромна сила или смелост? Странникът в съня ви означава, че се гордеете с постигнатото.

Забранен секс: Той е съпруг на най-добрата ми приятелка?”: Едва ли някога бихте направили нещо подобно наяве. Защо го сънувате ли? Може би защото нейният съпруг има някакво качество, което бихте искали вашият да има. „ Възможно е мъжът от съня ви да е много внимателен в някоя област, в която вашият не е”.

Еднополов секс:Дали наистина не бих пробвала”: „Вероятно не”, казва доктор Лоуенбърг. Да сънуваш, че правиш секс с човек от същия пол, индикира, че сте горди със женствеността си. Най-често този сън  го сънуват бременни жени, когато не чувстват тялото си особено женствено. Не се стресирайте от сънищата си като ги приемате буквално. Обикновено те символизират нещо реално, което се случва в живота ви.