Момчета, изненадвайте любимата жена с палави предложение, винаги внася страхотна тръпка. Снимка: Thinkstock / Gulliver Photos

Как един обикновен мъж може да се превърне в секс атлет и супер любовник? Всичко има своето начало и всичко зависи от това какво ще научим от него. Някои мъже са получили знанията си за секса и за това какво е нужно да правят от порното, наблюдавайки как поредната силиконова старлетка симулира див оргазъм.

Напълно убедени, че именно това, което са видели е нужно, за да доведат жената до пълно интимно щастие, мъжете започват да се вживяват в ролята на порно-актьори с дългогодишен стаж, а не е изключено и да добавят трети човек в спалнята.

И така, първият урок за господата: Мъже, на нас не ни харесва да бъдем третирани и задоволявани така, както сте видели да го правят в последното хардкор порно!

Не ни е необходим 25-сантиметров член и двучасово люшкане в нелепа поза. Едва ли ще изпитаме оргазъм, ако грубо ни хванете за косата, редувайки анален с орален секс, нито пък, ако впиете зъби в клитора ни по време на кунилингуса. В спалнята е най-добре да се избавите от порноклишетата и да потърсите персонален подход към жената до себе си и нейните ерогенни зони, тъй като всяка жена е уникална! И това, което довежда една до възторг, би отблъснало друга.

Момчета, изненадвайте любимата жена с палави предложение, винаги внася страхотна тръпка. Снимка: Thinkstock / Gulliver Photos
Урок втори

Начинът да разберете какво иска една жена в леглото е много прост: нужно е само да я попитате! Може би за някои мъже тази идея е шокираща, тъй като са свикнали да играят активната роля на опитния и всезнаещ самец.

Въпреки това, повечето жени се възбуждат от внимателни и нежни мъже, които не се страхуват да се учат или да признаят, че все нещичко не знаят или не умеят. Мъжът лесно може да удовлетвори партньорката си, ако я попита какво й харесва, кои пози особено много й допадат, какви ласки обича...Никакви учебници не могат да помогнат на един мъж да опознае по-добре партньорката си от нея самата.

Урок трети

За да възбудите дамата и проведете "грамотно" любовната прелюдия, трябва да разберете кой орган доминира у партньорката Ви. Не е вярно, че всички жени обичат с ушите. Всичко е строго индивидуално.

Има дами, на които им харесва да гледат, за които важен е външния вид на партньора и това какво прави той в момента с тялото им; има такива, които се възбуждат като слушат - тях действително можете да подлудите, подхвърляйки еротични закачки и секси думички, а има и дами, които повече от всичко се възбуждат от нежния, ефирен допир и едва доловимия горещ дъх, преминаващ страстно по кожата им.

Добрият любовник може да определи кое сетиво доминира и веднага би предприел съответните действия, за да доведе до незабравима възбуда партньорката си.

Урок четвърти

На жените им е нужно повече време, отколкото на мъжете, за да стигнат до състояние на пълна възбуда. И именно поради тази причина суперлюбовникът никога не трябва да бърза.

Той ще удължи удоволствието, целувайки и галейки жената, до този момент, когато тя сама ще разкъса дрехите си...Опитният любовник ще позволи на партньорката си сама да реши кога е готова да премине към следващия етап.

Трябва да има страст, страст, ама много. Снимка: Thinkstock / Gulliver Photos
Урок пети

Един от най-удивителните органи на женското тяло е клиторът! Ето защо суперлюбовникът е длъжен да знае къде се намира той и какво да прави с него. Да откриете клитора е доволно лесно: това е малка подутинка, която се намира под вътрешните устни, там, където те се съединяват. Ако по това описание не можете да се ориентирате, следва да разгледате "карта на местността" в интернет или просто да помолите партньорката си да Ви насочи.

А какво се прави с клитора - това е способен да разбере всеки един, тъй като този орган се явява аналог на главичката на мъжкия полов член.

Съответно, за да погалите клитора, следва да го направите с такъв натиск, с какъвто бихте помилвали главичката на члена си. И не се обиждайте, ако дамата не може да достигне до оргазъм без стимулация на клитора. Все пак и мъжете изпитват по-лесно оргазъм, когато стимулират горната част на члена си. Така че абсолютно си струва да обърнете на тази вълшебна зона 100% от Вашето внимание.

На предната стена на влагалището, на 5см от входа, се намира още един орган, водещ до оргазъм дамата: прословутата точка G. Поекспериментирайте с нея. Можете да я стимулирате с лек натиск или нежни милувки. Точка G се явява обратната страна на клитора или неговата основа. Ето защо, ако я стимулирате заедно с него, можете да постигнете забележителни успехи.

Момчета, изненадвайте любимата жена с палави предложение, винаги внася страхотна тръпка. Снимка: Thinkstock / Gulliver Photos

Въпреки това не трябва да се фокусирате прекалено много на точката G. Първо, защото при много жени, тази точка се подува и става чувствителна, когато дамата е достатъно възбудена и второ - във влагалището има още много по-малко известни, но не по-малко приятни зони.
Например, X и Y зоните, които се намират в дясно и в ляво от точката G, на абсолютно същата дълбочина, а така също и AFE зоната, която е малко по-дълбоко.

И най-важният урок:

Скъпи мъже, не забравяйте, че суперлюбовникът е преди всичко гъвкав импровизатор, който не се придържа към строго установен план, а търси нови и нови пътища към оргазма на своята любима - в рамките, разбира се, на нейните желания.