За да подобрите сексуалния си живот и да му сложите някоя и друга пиперлива подправка, ви трябва много въображение. И като казваме въображение, имаме предвид доста от него. В такъв случай със сигурност ще си спестите скъпите секс играчки, които се продават в тематичните магазини. Вижте докъде стигна нашата изобретателност.

Шалчета и вратовръзки

Най-ефикасната подправка, с която можете да „поръсите” сексуалния си живот, може би се крие в най-долното чекмедже на шкафа с аксесоари. Извадете някое от вашите нежни и ефирни шалчета и завържете очите на половинката си. Фактът, че той ще загуби (за кракто) едно от сетивата си, ще накара останалите да се изострят. Това е моментът, в който можете да действате, а и той няма да има нищо против.

Ментова вода за уста

Водата за уста не служи само за предотвратяване на лошия дъх. Ментата стимулира циркулацията на кръв, което от своя страна допринася за по-силни сексуални изживявания. А плюс това ще си гарантирате и свеж дъх.

Пералнята машина

Съботните домакински задължения може и да не ви се сторят толкова досадни, ако първо „пуснете една пералня”. В допълнение към това (за да не стоите без работа междувременно), можете да изпробвате колко силни са вибрациите на машината, докато центрофугира. Това със сигурност не може да ви гарантира оргазъм, но затова пък топлината и въртеливите движения на пералнята няма как да ви навредят, освен да ви стимулират допълнително.

Електрическата възглавница

е предмет, който използвате, когато ви е студено на краката, или в случаи на болка и наранявания. Никога обаче не сте се сещали, че топлината, която излъчва (поставена и на правилното място), ще стимулира кръвообращението на тялото, а от там ще повиши вашата възбуда. Много от геловете против болка, а също и лубрикантите съдържат съставки, които затоплят с цел стимулиране на кръвния поток.

Желирани бонбони

За заниманията под чаршафите ще ви трябват от онези желирани бонбони с форма на червейчета (по възможност изберете най-дългите), които всички си спомняме от детството. Специалистите от ivillige.com съветват да ги увием около пениса на любимия, докато му правим орална любов. Бонбоните трябва да наподобят формата и функциите на вибриращите пръстени, с едната разлика, че вибрациите ще ги създавате вие. Той със сигурност няма да се възпротиви , а на вас пък ще ви бъде сладко.

Огледалото

Накарайте половинката да седне пред огледалото на предварително поставен от вас стол. Седнете в скута му. Докато той се наслаждава на прекрасното ви тяло, вие можете да гледате отражението в огледалото и да проследите всеки малък детайл по време на докосването. Ще можете да наблюдавате и всяка малка реакция и мимика на любимия, което ще нажежи обстановката още повече.