Ако винаги сте искали да разнообразите сексуалния живот, но сте се чудили как, предлагаме ви няколко секс фантазии на реални хора, които могат да станат и ваши. Защото мечтата и представата за секса е първата стъпка към фантастичния оргазъм. Секс фантазията е еротичната стимулация на мозъка. Двойките, които от дълго време са заедно, могат да освежат връзката си именно като освободят въображението си и го последват в най-лудите му стъпки. 

Докато някои фантазии - като например секс на романтично или неочаквано място - са доста често срещани, други са доста странни. 

Снимка: iStock

"Една от най-честите ми сексуални фантазии е, че съм с момиче, чиято вагина докосвам с пръстите си, а тя все ми повтаря, че ме иска по-дълбоко в нея. Когато вкарам и четирите си пръста, тя започва да стене неистово. Напипвам точката, която й доставя най-голямо удоволствие и я масажирам. Представям си, че го правя с различни хора, но винаги е с такива, за които ми пука" Логан, 34 г.


"Фантазирам, че съм в голям апартамент с готиния приятел на бившето ми гадже. Започваме като леко танцувам около него, с лед това той брутално разкъсва всичките ми дрехи." 
Джеси, 23 г.


"Представям си, че правим тройка с моето гадже и най-добрия ми приятел. Пияни сме, но не съвсем, че да не разбираме какво се случва. Смеем се през цялото време."
Ейдриън, 21


"Отивам да пера и се засичам с готиния нов съсед. известно време се гледаме, след това той се промъква зад мен и започва да целува врата ми. Вдига ме върху пералнята и правим страйхотен, разтърсващ секс върху нея."
Лулу, 33 г. 


"Обичам да фантазират за секс с приятеля ми и брат му.  Аз съм в кухнята готвя, а след това усещам ръцете на единия да се увиват около мен. Издърпва ме в задната стая, където чака и другия брат. Казват ми, че искат да ме чукат. След това ми правят двойно проникване и се редуват да ми лижат. Никой от двамата не свършва, преди да свърша аз."
Мики, 21 г.


"Често се чудя какво ли е да правиш секс с жена. Не съм хомосексуална, но ми е любопитно. Искам да направя с някоя приятелка, с която след това да си говорим как е било. Но трябва тя да има повече опит, за да ме учи. Представям си, че лижа момиче и това се чувствам адски възбудена."
Манди, 23 г.

Снимка: iStock