сексът не е състезание

Сексът не е състезание, бъди креативен, прояви въображение. За целта, вместо да се правиш на акробат, отдели време да я изследваш. Фокусирай се върху бедрата и долната част на корема. Намисли си кръг около вагината и не пресичай тази линия, докато целуваш и действаш с езика наоколо.

Ако ти е готино, нека тя го разбере

Не бъди като мумия. Когато тя ти прави хубаво, по-добре издавай някакви звуци, дори да са най-нелепите. Тя трябва да види резултат от това, което прави, и да продължава да го прави. В твой интерес е, дори ако звучиш като бронтозавър.

секс лотарията

Ето една интересна игра. С дамата си напишете по пет сексуални фантазии на пет листа. След това идете да хапнете и на по чашка вино, след това натрупайте листовете на три купчини - една за “да”, една за “може би” и една за тези неща, които никога не бихте направили, иначе ще се окажете в ада. После се прибирате, слагате ги в кутия и теглите по едно “билетче” всеки месец. Секс лотарията всеки път ще е различна.

мръсните приказки

Леко с мръсните приказки, тигре. Ако искаш да знаеш дали й харесва да й говориш мръсно, трябва да опипаш почвата. Кажи й, че те кара да си мислиш мръсотии и виж как ще реагира. Не се знае, може да се окаже, че ти си девицата.

имай едно наум

Не изпадай в изкушение. В това няма нищо библейско. Доста по-просто е - тя винаги ще иска да види какво влияние има над теб чрез секса. Ако се закачиш на тая кукичка, тогава тя ще знае какъв си шаран. Което за нея ще значи, че може да ти се налага при всеки удобен случай. Не се заблуждавай, те много добре знаят слабите ни места. Така че сексът си е секс и екстра, ама не на всяка цена. Така ще получиш повече секс.