Пламен, Ивайло, не-си-спомням-името-му, Калоян, дългокосия-метъл, Галин… и т.н. Опитах се да върна лентата назад и да си спомня с колко мъже съм правила секс. По средата на спомнянето натиснах паузата.

Според (някаква си) статистика средно в живота си жената има по 10,5 любовници, а повечето жени, които са имали 20 или повече гаджета, не могат да си намерят съпруг (нъцки - мен тази статистика не ме лови!).

Ситуацията „Ако някога искаш да се позабавляваме отново – обади ми се”

Случвало се е на много от нас, нали? Много щедро от твоя страна – ти идва да отвърнеш, но само се усмихваш неловко, докато търсиш захвърленото си някъде из апартамента бельо. После се оказва, че е по-лесно да изкараш пениса му от вагината си, отколкото него самия от мислите си. Само че той иска забавление, а ти нещо повече. Затова, колкото и да ти е трудно, не му се обаждаш. А той става номер N в списъка ти с мъже, с които си правила секс.

В резултат на гореописаната ситуация натрупваш още доста бройки. Докато в един момент започваш да се плашиш, осъзнавайки че

повечето мъже имат някаква представа в главата си за идеалното момиче

Тя е тази, която ще запознаят с родителите си, умна е, може да готви, печели добри пари, а щом си свали високите офис токчета, облича секси униформата (на медицинска сестра или зайчето Бъни) и правите най-якия секс на света. Със сигурност една от чертите на Идеалната НЕ Е да е имала голяма бройка мъже в живота (и във вагината си).

13, 23, 33 или там някъде…

Едва ли някой може да даде съвет за това с колко мъже е нормално една жена да е правила секс през живота си. В този случай нормално е по-разтегливо и от локум made in Ябланица.

Сигурно е нормално да спиш с непознати, сигурно е нормално да си правиш едномесечни секс пости, сигурно е нормално да се омъжиш за този, който ти е отнел девствеността… Важното е от това да не страда самочувствието ти, защото често погледът назад кара някои жени да се чувстват прекалено достъпни и… това ги обърква.

Оптимистично погледнато, всичко е наред, ако не се озовеш в

ситуация „Без самочувствие, без мъж и без мускулен тонус на вагината (или пък със силно изявен – не знам какъв точно е резултатът от правене на прекалено много секс)

Все пак колкото и на брой пениси да си имала в живота си – 13, 23 или 33, важното е, че не са били вътре в теб по едно и също време, нали?


И още по-важното:

Да следваш своето си уникално темпо, с което се чувстваш най-добре.

Да можеш да погледнеш назад, без да съжаляваш или да се срамуваш.

Да бъдеш щастлива съм себе си и да си себе си, когато откриеш единствения – последен номер в списъка.