Ако искаш да се порадваш на члена му, но не и на него самия. Ако искаш да погалиш мускулите му, но иначе да не ти се мярка пред очите... Е, има си правила - правилата на секса за една нощ.


1. По възможност не оставайте да преспивате в дома, в който сте правили секс. Представете си го като хотелска стая, за която сте платили почасово, но не и за цяла нощувка.

2. Ако все пак останете и за през нощта, сутринта се измъкнете максимално бързо. Така ще си спестите неудобството и дискомфорта от срещата с любовника очи в очи, при това на трезво.

3. След секс за една нощ не се остава за кафе и закуска. 

4. Гледайте да не забравите нещо в стаята – бельо, документи или дамска чанта. Това може да бъде изтълкувано като знак, че искате втора среща. 

5. Не вземайте ризата му на заем. По-добре облечете дрехите си от предната вечер, дори в ранната утрин да изглеждате малко нелепо с тях. В противен случай все някога ще трябва да се видите отново, за да му я върнете.

6. След секс за една нощ не се притеснявайте как изглеждате на сутринта – дали гримът ви е размазан, дали имате лош дъх или косата ви е в пълен безпорядък. Все пак всичко е било само за една нощ, нали?!