Представителите на различните зодии имат свой индивидуален темперамент и ценят различни подаръци. Ако се чудите какво да подарите на любимия, ето няколко съвета:

Овен - минерали: аметист, топаз, диамант, сардоникс; цвят - червен

И жените, и мъжете не могат да живеят без да са обичани. Жената Овен ще се зарадва на маркова чанта и обувки, придружени от красив букет. Идеален подарък за Овена е романтична вечеря за двама в уединено сепаре на уютен ресторант.

Телец - минерали: ахат, смарагд; цвят: жълт, син, розов, зелен

И жените и мъжете Телци обичат хубавата кухня. Жената Телец би се зарадвала на красив тоалет или бижу. За мъжете Телци добър подарък е кошница с подбрани вина и сирена.

Близнаци - минерали: топаз, аквамарин, кехлибар; цвят: сив, жълт, виолетов

И жените и мъжете Близнаци обичат приключенията. Дамите не биха отказали красива кошница с живи цветя и изящно бижу. И жените, и мъжете ще се задарват на подарък - уикенд за двама в екзотично кътче.

Рак - минерали: смарагд, лунен камък, опал, бисер; цвят: зелено, сребристо, бяло, всички светли тонове

И жените, и мъжете Рак са чувствителни до мозъка на костите си, готови да обсебват. Затова си струва жените да получат подарък отворена мида с перлени обеци, за да ги подсетите да излязат от черупката в която са се затворили, а мъжете - луксозен портфейл със скъпа юбилейна монета.

Лъв - минерали: диамант, рубин, кехлибар; цвят: оранжев, жълт, син

И жените, и мъжете родени в Лъв, също са деца на любовта, без която не могат да живеят. Ето защо жената Лъв би се зарадвала на красив пръстен от любимия мъж, а мъжът Лъв - на романтично пътуване за двама, естествено в скъп курорт, където ще събира погледите на околните с марковите си тоалети или спортен екип.

Дева - минерал: хризолит, изумруд, ахат, турмалин; цвят: кафяв

И жените, и мъжете, родени в Дева са прекалено заровени в детайлите и винаги търсят недостатъците у околните. Ето защо, за да няма мърморене и недоволоство, на жената Дева може да подарите пари, за да купи сама, това, което й харесва, а на мъжа Дева подарете книга от любим автор.

Очаквайте скоро и подаръците, подходящи за останалите зодии.