Дами, мъжете не са толкова емоционални, колкото ни се иска. Не оневинявайте някой, който ви използва и не си правете илюзии. Погледнете нещата трезво и разберете дали той е с вас, защото ви харесва или просто, защото иска само секс.

По какво да го разпознаем?

#До момента нито веднъж не ви е поканил на вечеря. Защо да го прави! Той е напълно наясно с това, което иска и в неговите представи романтичните вечери, прекарани в "празни приказки" са загуба на време.

#Винаги ви пише sms-и и то след 22:00 ч.
Защо ли? Надали причината е, че е имал много работа или е загубил представа за времето. Не. Това е часът за секс игри.

#Комплиментите, които ви прави са винаги относно някоя част от тялото ви
Това е, може би, най-ясният знак, който да ви алармира, че в неговите очи [б.ред. извинете ни за израза] сте "парче месо", което го привлича сексуално. Със своите комплименти той иска да ви възбуди – не мислете, че се стреми да ви накара да се чувствате красива.

#Той почти нищо не знае за вас
Дори не знае какво работите! Отново, ако той не се интересува поне малко от вас, вашите интереси, чувства и емоции – това означава, че той е играч и държи на вас заради хубавия секс.

#След секс си тръгва или ви казва, че е изморен и по-добре да се приберете вкъщи
Да правите секс е едно, да прекарате нощта заедно е друго. Този тип мъже не търсят близост с човека, с който излизат или спят. За тях е важно да се чувстват добре и да си доставят удоволствие. Независимо дали то е споделено или не.

#Не познавате неговите приятели
Естествено, че не ги познавате. Вие се виждате в късните часове на денонощието. Нормалните хора спят по това време.