Дори в забързаното ни ежедневие, не е толкова трудно да си доставим истинско удоволствие в леглото. Трябва само да знаем как да си го поискаме…

Съвет 1: Отправете на половинката си директна покана за секс. Напишете я с червило върху огледалото в банята или просто пъхнете бележка в джоба на сакото му. Ако сте по-смели, направете колаж с позите, които бихте искали да опитате още тази вечер.

Съвет 2: Сключете споразумение да правите секс всеки ден от седмицата. Ако той поеме такъв “ангажимент”, вечер ще му е трудно да каже “не”, независимо от това колко уморен или изнервен се чувства. И така в сила влиза познаната максима: “Апетитът идва с яденето”. Резултатът ще бъде сближаване, каквото не сте си и мечтали да постигнете.

Съвет 3: Играйте игри! Състезавайте се! Това ще доведе до практикуването на нови пози, които иначе не бихте опитали. В резултат на игричките, интимността между вас и партньора ви със сигурност ще се засили.

Съвет 4: Не се колебайте да използвате секс играчки! В крайна сметка те са създадени, за да обогатяват сексуалния ни живот. Купете си поне няколко и се наслаждавайте на ефекта.

Съвет 5: Забравете за напрежението! Просто се отпуснете и мислете само за удоволствието от секса. Правете неща, които ви карат да чувствате добре. Спрете, когато наистина искате това.

Съвет 6: Всичко изглежда прекалено праволинейно и скучно? Време е да промените нещата! Изхвърлете лаптопа от леглото, изгасете досадния телевизор (освен, ако не гледате нещо, което разгорещява страстите), приглушете светлината, изключете телефона си и на мястото на семейните снимки поставете такива, които ви напомнят за най-горещото лято с любимия. Купете нова кувертюра за леглото и разкарайте всички малки възглавнички от него. В крайна сметка, то трябва да е лесно достъпно…

Съвет 7: Доста често, за да получите онова, което искате, е достатъчно само да кажете няколко вълшебни думички, като “О, да, точно там…”, например. Всеки път, когато той докосва най-ерогенните ви зони, насърчавайте го. В сюблимния момент прошепнете нещо като “Обичам, когато…”

Съвет 8: Правете секс на различни места и по различно време от денонощието! Ако обикновено се отдавате на удоволствието през нощта, неочаквано за него предложете сутрешен секс. Още по-добре е да организирате един обяд вкъщи, под завивките.

Съвет 9: Винаги измисляйте по нещо смешно, което да предразположи и двама ви. Невероятно е как смехът разпалва страстта! Изгледайте някоя комдия заедно или превърнете спалнята в дансинг. Ведрото настроение настройва съзнанието за секс. Освен това, когато се смеем, организмът отделя голямо количество ендорфин, а той ни кара да се чувстваме щастливи и… доста по-секси.

Съвет 10: Фантазирайте! Представете си, че правите секс на място, което винаги ви се е струвало щуро. Пренесете се там в ума си – това ще направи усещанията още по-силни и истински.