Виаграта не е единственият начин да увеличите сексуалната си мощ. Освен ако нямате физически или психологически проблеми, има няколко начина, по които можете да подобрите представянето си в леглото. И най-хубавото е, че всички те са естествени! Изпробвайте тези методи, отделно или в комбинация, и можете да станете неустоимият любовник, за който жените мечтаят и не спират да хвалят пред приятелките си.

Упражнения на Кегел

Упражненията на пениса с цел да бъде по-твърд са част от подготовката за добър сексуален акт. Упражненията на Кегел първоначално са създадени за жени, но с времето става ясно, че могат да помогнат и на сексуалните способности на мъжете.
Упражненията се базират на свиване и отпускане на PC (pubococcygeus) мускула, разположен по продължение на перинеума. Нарича се още “любовен” мускул. Свиването му е като да се опитваш да спреш да уринираш.
Започнете с 10 до 20 повторения два-три пъти дневно. Когато упражнението стане прекалено лесно, увеличете броя на свиванията и се опитвайте да го правите и всеки път, когато ходите до тоалетната.

РС-мускул

РС-мускулът контролира много аспекти от сексуалния ни живот. Както всеки друг мускул, тренировките му може да го накарат да укрепне и да увеличат кръвоснабдяването на нервите. Ако тренирате РС-мускула си, ще получавате по-бърза сексуална възбуда, чувствителността на кожата ви ще се увеличи и ще се радвате на много повече енергия.
В крайна сметка, когато укрепите якостта на, хм, мускулатурата си, ще можете буквално да правите резки и качествени движения с члена си, докато сте в партньорката си. Удоволствието ще бъде взаимно, знаем знаем.

Дишането помага

Не само по време на спорт е важно да контролирате дишането си. С малко упражнения ще подобрите дейността на белите си дробове и ще увеличите сексуалната си издръжливост. Легнете по гръб по време на секс, сложете едната си ръка в долната част на корема и бавно дишайте през носа, като се старайте да усещате как въздухът достига чак до таза ви.

Издишайте

Когато правите гореописаното упражнение, ще усетите как коремът ви се издува и повдига ръката ви. Тогава издишайте бавно, докато усетите, че ръката ви отново слиза надолу. Използването на тази дихателна техника по време на секс ще увеличи чувствителността ви и съответно и сексуалното удоволствие. Причината е, че вече няма да задържате дъха си по време на оргазъм, както несъзнателно правят повечето мъже.