Производителят на секс играчки Lovense е разработил вибратор, който може да се контролира не само чрез смартфон, но и чрез смартчасовник, съобщава The Huffington Post. Играчката се казва Blush и се рекламира като първата секс играчка, контролирана от Apple Watch.

В момента Lovense събира необходимите за начало на производството 10 000 долара чрез сайта Indiegogo – един от т.нар. crowdfunding сайтове.

Ето как работи играчката:

 

Всъщност Apple Watch има една вградена функция, която е доста интимна: можете да споделите сърдечния си пулс с друг Apple Watch.

Ако свържете вибратора директно към телефона или часовника на партньора си чрез Bluetooth, трябва да сте най-много на 10 метра един от друг, за да работи.

Ако и двата телефона/часовника са свързани към интернет, тогава дистанцията няма значение. Идеално за двойки, живеещи в различни градове или държави.

Друга функция позволява да синхронизирате вибратора към определена музикална плейлиста или околния звуков фон.

Blush се отличава от конкурентите играчки с това, че е доста по-тих (и съответно по-дискретен), а при Bluetooth връзка работи на по-голямо разстояние. Според Lovense другите подобни вибратори могат да бъдат контролирани най-много от един метър.

Blush ще струва около 80-90 долара, но ако участвате в кампанията за набиране на средства с вноска от 39 долара, ще го получите на тази цена. Очаква се играчката да бъде на пазара през октомври.