Порно индустрията е толкова гъвкава, че когато усети полъх на заплаха, веднага реагира, особено ако тя е свързана с политика. В такива случаи босовете на студиата на филми за възрастни се събират, за да решат проблема, така че да не остане съмнение, че в порното няма други асоциации, освен за секс.

Едва ли точно това е очаквала германската порно-актриса Ина Грол (известна с псевдонима си Кити Блеър), на която беше отказано да участва повече в порно филми. И то не защото не се е справяла достатъчно добре със задълженията си.

Поради някаква причина гениите от нео-нацистката Национална германска демократична партия бяха наели именно Кити за лице на организацията по време на изборите. И по-точно: някой от тях беше решил и дори е успял да убеди останалите, че ще вземат повече гласове, ако Кити е полу-гола край пункта за гласуване, защото така някой от мъжки пол може да се подлъже да даде глас за тяхната партия.

Не е съвсем ясно дали нацитата са получили дивиденти, поне от тип на гласове, но вероятно са останали доволни от идеята до момента, в който не виждат последния филм на Кити.

Когато видеото тръгва, никой не си посяга, защото в него Кити прави секс с ...чернокож мъж. Филмът се казва “Kitty Discovers Sperm”. Разбира се, нео-нацитата са бесни от предателството и веднага я уволняват. Това Кити Блеър едва ли има какво да я притеснява, защото те и без това са толкова откачени, че германското правителство се опита да  забрани партията им през 2003г. Безуспешно.

Проблемът за русата мацка идва от германската порно индустрия. Говорителят на организацията Джон Томпсън (който е и шеф на порно студиото GGG)  обяви, че всички компании в бранша са се съгласили да не наемат повече порно актрисата. И по-точно: “В нашата индустрия приемаме хора от всякакви раси и националности, но не приемаме нацисти. Ако знаехме за политическите й пристрастия, щяхме да сме я пратили вкъщи отдавна.”

В тази история за идеологическо-сексуални сблъсъци губи само секс-бомбата, защото Националната германска демократична партия ще намери начин отново да стане за смях и без нея, а за порно индустрията е все тая дали ще има една руса мацка повече или по-малко.

По интересните въпроси са два: 1. Как, по дяволите, е мислела Кити да съвместява политическите си пристрастия със служебните си задължения? 2. Какво ще прави като няма право да участва в порно филми? Добре, вторият въпрос е излишен. Много ясно, че ще стане учителка.