Жените обичат да бъдат забелязвани и харесвани от противоположния пол. Има дейности, от които мъжете силно се впечатляват. Понякога простите жестове са от първостепенно значение в комуникацията и привличането между хората.

1.Покажете им, че обичате да спортувате
Мъжете обичат гледката на жена спортуваща и грижеща се за тялото си. Това за тях е изключително атрактивно и секси, защото означава, че дамата се интересува от начина, по който изглежда. Стегнатото тяло, но без прекалено много мускули, навежда мъжете към доста пикантни мисли.

 

2.Не прикривайте страховете си
Желанието за покровителство в мъжете е силно. При ситуация, в която се нуждаете от помощ или утеха, хормоните на мъжете се активират. Дори да ви изглежда странно, страхът може да ви направи по-атрактивни.

Как се забавляват необвързаните по света>>

 

3.Носете червени дрехи
Червеното е цвят, който мъжете намират за секси. Този факт е доказан в изследване – жена е заснета в дрехи с различни цветове. След това снимки са показани на няколко мъже, като те трябвало да определят колко сексапилна е на всеки един фотос. Най-много внимание е получила снимката, в която жената е с червено облекло. Следващият път, когато искате да привлечете мъжките погледи, заложете на червеното. Няма да сбъркате.

 

 

4.Ароматът привлича сетивата
Уханието е един от важните начини да впечатлите един мъж. Мирисът е много важен в привличането между половете, дори действа като афродизиак. Освен парфюми използвайте и ароматизиращи свещи за стаята ви.

 

5.Усмихвайте се и се смейте
Изследване показва, че мъжете биват заинтересовани още, когато чуят женски смях. Смехът може наистина да прави чудеса. Според проучването, когато мъжете чуят смях, често обвързват звука със звуците по време на сексуален контакт. Затова, когато отидете на среща, говорете за забавни теми, усмихвайте се често и се смейте от сърце.

 

Снимки: Thinkstock/Guliver Photos

 

6.Мъжете обичат акцента
Специфичният говор, акцентът и тоналността са неща, на които мъжете обръщат внимание. Тихите тонове, привличат със своята интимност, а акцентът може да е много възбуждащ.

6 нестандартни начина да срещнеш своята половинка>>

 

7.Покажете му, че го харесвате
Мъжете са много несигурни при изразяването на чувствата си. Въпреки това, обичат да знаят, че представлява интерес за вас. Ако не показвате своите емоции, най-вероятно мъжът ще се отдръпне. От друга страна директното заявяване на чувствата ви едва ли ще бъде прието добре. Намерете начин, по който да покажете чувствата си чрез жестове.

 

5 фатални грешки, водещи до раздяла>>

8.Отделяйте внимание на облеклото си
Мъжете обичат жени, които се грижат за външния си вид и облеклото си. Стремете се да бъдете секси, но и не бъдете прекалено разголени. Оставете малко и за въображението. Сложете си нещо, което подчертава тялото ви и помнете, че най-важното е да бъдете себе си.