Ето как да разбереш:

Питаш ли се дали той още я обича? Снимка: Thinsktock / Guliver Photos
Сравнява ли те с нея?

Мъжете, които вътре в себе си не са приключили с бившата, често се изкушават да ви сравняват. Той дори може да има наглостта да ти каже колко много му напомняш за…нея .
Нещата могат да стигнат до там, че той постоянно да те мъмри и стресира, защото не правиш нещата като нея, а пък и без това тя се е справяла далеч по-добре… Плюй си на петите докато е време, освен ако не искаш да бъдеш превъзпитавана по неин образ и подобие.


Бърза ли да има сериозна връзка?

Мъжете, които не са приключили с миналото си, често бързат да създадат нова връзка. При това колкото е възможно по-скоро. Причините? Искат си онова, което са загубили.
Веднага и независимо от факта, че играчите вече са сменени. Това означава – същите заведения, в които е бил с нея, същите гозби, същите обещания, същите пътувания… Едва ли ти се иска вашата връзка да е само бледо копие на онова, което някога са имали той и тя, така че - знаеш какво да правиш.


Бързо се ентусиазира, а после се затваря в себе си


Ако гаджето ти иска да правите всичко заедно днес, води те на най-хубавите места и прочее, а на следващия ден иска да обръща внимание най-вече не себе си, най-вероятната причина за това неориентирано поведение е - проблеми със спомените за миналото.
Естествено, може да има много причини за подобно поведение, но ако имаш подозрения, че не е преживял бившата, подбни постъпки биха могли да бъдат добър знак, че си права да се притесняваш.


Снимка: Thinsktock / Guliver Photos
Отрича, че я е обичал


Ако любимият ти постоянно твърди, че бившата му не е значела нищо за него, но е прекарал с нея няколко години, да знаеш, че има нещо гнило. Това силно намирисва на гняв, примесен с желание за успокояващото самозаблуждение, че той не я е обичал и следователно не е загубил нищо, разделяйки се с нея. Подобни приказки са знак, че той не е преживял старата си връзка, въпреки че много му се иска да е така.


Още пази sms-ите от нея


Въпреки че най-вероятно нямаш достъп до неговите лични неща, това е един бърз начин да откриеш какво наистина чувства към бившата си. Един от сигурните индикатори за непревъзмогването й е ако още пази смс-ите от нея на мобилния си. Въпреки всичко, преди да проверяваш телефони, помисли дали си заслужава да изпадаш чак до такива крайности.

При всички случаи най-добрият начин за решение на всеки проблем е честен и откровен разговор.