Мъжете все повече се грижат не само за външния си вид, но и за здравето си, при това посредством алтернативни спортове и занимания. Само в последната година в САЩ около 10 млн. са практикували йога. Много от напредналите в тези занимания споделят свои снимки във Instagram, като по този начин успяват да мотивират много от своите последователи да направят същото. 

Йога инструкторите, които ви представяме днес, са не само професионалисти в това, което правят, но от телата им буквално лъха на секс. А какво по-възбуждащо и горещо от силен и здрав мъж с изключително пластично тяло. И вие ли се зачудихте какъв ли секс правят? Ние си задаваме същия въпрос и малко дори се размечтаваме.

1. Адам Хъслър
Отраснал в Англия, Адам тръгва по своя път на север, като заменя доходоносната правна кариера със съдбата на инструктор по йога. Работи с тийнейджъри в неравностойно положение от различни места.  Има черен колан по шотокан карате. 

2. Йона Кест
Йона е се занимава с йога по наследство. И баща му и майка му са се занимавали с това не само като лично призвание, но и като бизнес. На 3 години вече е усвоил някои от практиките, заради честите посещения в залата, заедно с баща си. Като по-млад се занимава с  баскетбол, лека атлетика и бокс, но скоро разбира, че без гъвкавост нищо няма да му се получи дори в тези спортове. Концентрира се върху усвояването на ащанга йога. Храни се само с растителна храна.

3. Янси Скот Шварц

Започва да се занимава с йога само защото искал да замени с нещо кънките. Завършва обучение по йога от 500 часа през 2013 г. По-късно получава сертификат и сега е практикуващ преподавател. Прави медитация и пранаяма поне 5 дни в седмицата. 

4. Дан Морган

Дан също е минал дълъг път докато стигне до йогата. Занимавал се е със скално катерене, спортна и художествена гимнастика, смесени бойни изкуства, медитация и музика. После открива истинската си страст. Учи йога продължение на шест години, а в момента е учител в Коста Рика.

5. Дилан Вернер

Дилън е роден и израснал в планините на Южна Калифорния. Страстта му е здравословният начин на живот и именно на това посвещава живота си.  Занимавал се е с много спортове - борбата, скално катерене, бойни изкуства и фитнес. Намира най-доброто обаче в йогата. Започва да се занимава с нея през 2001 г., а 10 г по-късно вече преподава своите умения и знания на своите последователи.  Провежда курсове и уъркшопове по цял свят и е световно признат инструктор по йога. 

6. Дерек "DJ" Таунсел
Дерек "DJ" Таунсел тренира професионално футбол дълго време.  Започва да се занимава с йога през 2011 г., вдъхновен от снимки и споделени клипове в Instagram.  Учи се сам в средата на хола си. В момента той е вдъхновение за хиляди, които не вярват, че е възможно да станат част от йога общността.  Винаги слуша Боб Марли, докато практикува йога.  

7. Брайън Милър

Мисията на Брайън като фитнес инструктор е да направи телата на своите ученици гъвкави и да ги научи да бъдат по-балансирани. Той се е посветил изцяло на йогата. За него тя е не просто спорт, а вдъхновение за живот, позитивност и благодарност. 

8. Джарет Фу

Джаред харесва йогата заради това, че засилва връзката между ума и тялото. Целта му като инструктор е да помогне на другите да реализират потенциала си чрез асана практика.

9. Бриан
Той казва за себе си, че е просто пич. запален е по йогата и я практикува за собствено удоволствие.

10. Дийн Дре
Дийн показва, че йогата наистина има широко приложение и в интимния живот. Секс в тази поза? Защо пък не?