"Всяко хубаво нещо си има своя край!"

За тези от нас, които са започнали 2016 с нова раздяла, представяме следните методи да преодолеем бившия, за да можем да продължим уверено напред. 

#Изтрийте всички следи и спомени, напомнящи за вашето щастие. Не прекъснете ли емоционалната връзка, няма начин да продължите живота си щастливо. Избавете се от мъката и страданието, премахвайки всички спомени и ограничавайки връзките с бившия. 

#Изчакайте 60 дни преди да видите отново бившия си любовник. Не 20, не 30, нито 56... 60 дни. Според психолозите, това е необходимото време, за да преодолеем липсата на близък човек. Стига междувременно да не го търсим, следим в социалните мрежи и да не мислим за него. 

#За тази цел е добре да се отдадем изцяло на работата и себе си. Сега е моментът да се погрижите за личнотото си щастие. От кога не сте си правила маска на лицето? А приятелките, които постоянно ви се обаждат, но никога не е оставало време да се видите като хората! 

#Но не забравяйте да излизате повече. Работата е ефективен метод да не мислим за бившия, но вечерите, прекарани навън ще ви позволят да се запознаете с нови хора. Как ще срещнете новия принц?

#Купете си нов тефтер и хубава писалка. След което опишете всичко, което не сте харесвала в отношенията ви с бившия. По този начин ще канализирате енергията си в посока, която ще ви подтикне да търсите по-достоен претендент за вашето сърце. 

Говорейки за шопинг - още на следващия ден, #след раздялата, си купете вибратор. Дойде време да изпитате истинско удоволствие. Жените знаят как и защо. 

И не на последно място, не забравяйте да споделят щастието си със света. За тази цел всичко е позволено - selfie-та, публикации, видеа и др. Мрежата е вашето царство, а светът очаква да види красивата ви усмивка.