.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Наръчник за размазващ орален секс

| преди 1 година
жена
Снимка: iStock
Как да й доставите безумно удоволствие с език

Сексът трябва да е забавен и да доставя взаимно удоволствие на партньорите. Оралният секс (и предястието) е също толкова съществен и вкусен, колкото и самото проникване (основното ястие). Въпреки че всяка жена е различна, има някои техники, с които може да си гарантирате, че тя не само ще крещи от удоволствие, но и краката й ще омалеят.

Започнете, като целувате устните й нежно и леко ги захапвате. Сграбчете я за косата (без да й причинявате болка!). Кажете й, че ще поемете контрола върху нея. Редувайте нежност с твърдост в поведението си. Целувайте я ту бавно и повърхностно, ту дълбоко и проникващо. Нека ръцете ви бродят по цялото й тяло – движете пръстите си по гърба й, докато усетите, че тя настръхва. 

Нека езикът ви направи пътека надолу по врата й и зад ушите. Захапете я леко, погалете гърдите й, движейки палците си върху зърната. Започнете да търкате леко с ръка между краката й, без да прониквате. 

Прошепнете в ухото й, че нямате търпение и искате да я опитате. Кажете й, че тази дегустация ще продължи, докато тя загуби всяка сила в себе си и не може да ходи.

Внимателно плъзнете пръст надолу върху клитора й и разтворете срамните устни. Сигурно ще усетите, че тя вече е мокра. Повторете действието няколко пъти, докато смучете и хапете зърната й. За да я подразните още, плъзнете пръстите си вътре в нея. Тя със сигурност ще изстене и ще повдигне бедрата си. 

Щя усетите, че тя е напълно готова, когато почувствате главичката на клитора й като малка перла под пръстите си. Срамните й устни ще са подути и мокри.

След като усетите, че жената е готова за вас, започнете да я облизвате и целувате отдолу. Не бързайте. Бъдете съблазнителни. Прекарайте известно време, обръщайки внимание на долната част на корема и вътрешната част на бедрата, включително гънките – целувайте, ближете. Повдигнете задника й с ръце и целунете вътрешната страна на бедрата й. Редувайте меки целувки с език и дълбоко смучене. 

Когато видите, че тя не е в състояние да издържи повече, се концентрирайте само върху клитора й с върха на езика си. Направете това няколко пъти, а след това поставете цялата си уста над клитора й и започнете леко да сучете. Нека движенията са нагоре и надолу. Не се страхувайте да използвате и малко зъби, за да помогнете на стимулацията. 

Чудо на природата: той служи само за удоволствиеФакти за клитора, които ще ви накарат да опознаете своята женственост

В този момент тя ще започне да стене и няма да може да контролира тялото си. Ако гърбът й се извива и тя се опитва да се изкопчи от ласките ви, стиснете я за дупето и я доближете до устата си. 

Езикът ви трябва да е отпуснат. Оближете я цялата нагоре и надолу. Засмуквайте клитора всеки път, когато езикът ви стигне до него. Въртете го в кръг. След това търкайте клитора й бавно с пръст. 

Когато сте готови за края, отново я оближете цялостно, като този път натискът върху клитора е малко по-голям. Движете пръстите си вътре в нея, все едно свирите на пиано, докато я смучете. Вибрациите, които се създават, ще й докарат разтърсващ оргазъм. 

8 секси съвета за смазващ оргазъмВъзбуждащи трикове за стимулиране на всички сетива, които ще разпалят огъня на сексуалния ви живот

Не спирайте дори след като започнете да чувствате спазмите й, чак докато не усетите, че тя започва да пулсира и тупти в устата ви. Внимателно я целунете и нека пръстите ви се движат нагоре и надолу по бедрата й. 

Нека жената бъде водеща след оргазма. Тя определя ритъма, в зависимост от силата на оргазма си. Може да са й нужни няколко минути, за да си поеме дъх, или да ви поиска директно в себе си за повторен оргазъм.   

За някои жени този вид секс е много по-интимен, отколкото който и да е друг, защото е в самата основа на сексуалността й, а мъжът буквално опитва най-интимната част от тялото й. По този начин и мъжът може да усети много по-детайлно това, което се случва по време на оргазъм с тялото на жената – всяка вълна и трептение.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пролетното почистване е?