С какви зодии не трябва да си имате работа, ако искате връзката ви да бъде успешна.

Овен – не му пасват близнаци, риби и дева

Овните винаги са готови за любов и нови чувства, и дори често се хвърлят във връзка, без дори да са опознали достатъчно пратньора си. Най-лошото съчетание на овните определено е с рибите, защото за тях идват прекалено сантиментални. С близнаците им е писано постоянно да се карат, а девите изглеждат прекалено сложни личности за овена.

Виж подходящите любовни съчетания за твоята зодия>>

Телец – не му пасват овен, стрелец и близнаци

Водени от Венера, телците са изключително родени за връзки и любов, но с правилния партньор, а междувременно телците имат различни кратки връзки. Най-лошата любовна комбинация за телеца е със стрелеца, който за него се държи прекалено свободно и независимо. Близнаците от друга страна са прекалено буйни за него, а овните – с тях ще изживеят неспирни кавги.

 

Близнаци – не им пасват телец, рак и риби

Представителите на този зодиакален знак са по природа много влюбчиви, но и бързо могат да отлюбят, ако партньорът ги разочарова. Не са им интересни хора, с които нямат общи теми, които са скучни и предвидими. За близнаците най-лошата любовна комбинация е с телеца, защото трудно ще оцени приключенския му живот и ще свикне с него. Лоша комбинация се получава и с рака, който е прекалено предвидим и стабилен, а емоционалността на рибите може да задуши близнаците.

 

Рак -  не му пасват овен, близнаци и стрелец

За представителите на този знак любовта е най-красивата подправката на живота. Раците търсят партньори, които са способни на всичко за тях. Бързо губят интерес към егоистични партньори, които не показват достатъчно уважение и интерес. Въпреки голямото привличане, което може да обедини рака и стрелеца в началото, в последствие почти неизбежно ще се появят несигурност, ревност и кавги. Близнаците са твърде нестабилни за него, докато овните са прекалено ориентирани към себе си.

 

Лъв – не му пасват близнаци, козирог и риби

Лъвовете трудно се доверяват в любовта и им трябва дълго време преди да започнат да се чувстват сигурни с човека до себе си. Не обичат хора, които са склонни към манипулации и тези, които предават лоша енергия. Най-лоши любовни връзки изграждат с близнаците, които за тях са прекалено изгубени в собствените си мисли, както и с рибите, които по невнимание могат да наранят. Лоша комбинация е и лъв и козирог, защото първият иска да заема доминираща роля във връзката, което по никакъв начин не отговаря на личността на козирога.


Дева – не й пасват овен, везни и водолей

Представителите на тази зодия отрано започват да научават любовните уроци. Трудно вземат решение, кой е подходящият за тях партньор, защото не харесват пасивни хора и такива, които не са в състояние да се грижат за себе си. Най-лошата възможна комбинация е с овена, който според тях се държи прекалено шефски, както и с везните, които не могат да разберат същността на девата. Тежка е ситуацията с водолеите, с които постоянно се карат и спорят

 

Везни – не им пасват дева, скорпион и рак

За везните любовта в живота е важна. В нея намират спокойствие и надеждност. Това, от което най-много се страхуват е несподелена любов или връзка, която няма бъдеще. Везните не могат да имат хармонични отношения с девите, които за тях са прекалено сложни, както и със скорпиона, чиято природа е твърде мрачна. Раците пък имат прекалено традиционни вярвания за везните.


Скорпион – не му пасват овен, стрелец и близнаци

Скорпионите носят в себе си истинска страст към живота, която пренасят и в любовните си отношения. Не харесват агресивни хора, които обичат да се показват и изтъкват. Най-лошата комбинация в любовно отношение за скорпионите е тази с овните, с които споделят сходен темперамент, който може да се превърне в причина за постоянни караници. Връзката между него и близнаците също е обречена, защото те насърчават неговата ревност, както и със стрелците, с които никога няма да се чувстват сигурни.

 

Стрелец – не му пасват телец, рак и дева

И в любовта стрелците се водят от девица си всичко или нищо. Не си пасват с хора, които са склонни към изпадане в меланхолични състояния и не знаят какво да правят със себе си, както и с такива, които оставят съдбата си в ръцете на друг. Най-лошата комбинация е тази на стрелеца с телец, който за стрелците е прекалено притежателен, както и с рака, на който не му достига спонтанност на действията. Комбинацията с дева също не е перспективна , която постоянно ще го критикува и ще го кара да се промени.


Козирог – не му пасват овен, близнаци и стрелец

Козирозите често обясняват, че любовта не е важна за тях, но това всъщност е защитната им  реакция срещу разочартования. За тях лоша любовна комбинация е тази с овена, за когото смятат, че е твърде нетърпелив и лековерен. Близнаците според тях нямат идеали, към които да се стремят, докато стрелците са тяхна пълна противоположност.


Водолей – не му пасват телец, рак и дева

За водолеите съвсем не е трудно да се влюбят. Дори в любовната връзка са готови да загубят своята свобода и право на избор. Не си пасват с хора, които са предвидими и нямат морал. За водолея лоша комбинация е тази с телеца, защото той не е способен да му осигури стабилността, от която се нуждае. Нищо по-добро няма да излезе и от връзката между водолей и рак, която в един момент ще се окаже досадна, както и с девата, която постоянно ще изисква от него да въведе ред в живота си.


Риби – не им пасват овен, лъв и близнаци

Рибите са в постоянно търсене на идеалния партньор, с когото ще изживеят любовта от приказките. Не си пасват с хора, които имат повърхностни възгледи за живота и се държат неразумно и буйно. За тях най-лошата комбинация е тази с овните, които им изглеждат прекалено агресивни и нетактични, както и с близнаците, които не умеят да разбират другите. Лъвът също не е добър избор за рибите.