Всяко лято сме изправени пред една и съща дилема. На море с гаджето или с приятелките ни?

Ако нямаме гадже - то е ясно. Отиваме на море с момичетата по женски да се забавляваме. Представяме си го точно като филма „Сексът и градът 2”. Може и там да открием любовта. С момичетата винаги е готино - цял ден на плажа заедно и вечер в нощните клубове. Снимки, рокли, токчета и малко летен загар. Почивката е ясна. Няма много да спим, но морето ще е запомнящо.

Ако си имаме и гадже как да съчетаем нещата? Искаме да плануваме почивка заедно само двамата. Екзотичен курорт, може би тази година не в България, ти и той, спокойно и романтично изживяване. Кой не иска такова море? Ресторанти, разходки - приказка.

Вариант: да отидете на почивка заедно всички по двойки. Ще е вълнуващо и хубаво. Но ако твоите момичета са необвързани, а ти си имаш гадже, как да се разкъсаш между двете, без да обидиш някой?

Предложения много - оферти с ваучери с големи намаления за почивка на море в България и чужбина. Ако имаш възможност, може да планираш две морета тази година. Така ще бъдеш и с момичетата и с твоя човек. Но ако нямаш тази възможност, можеш да направиш така, че да бъдеш с любимите си хора заедно:

Кажи на гаджето си, че искаш да вземеш твоите момичета с вас на море. Нека и той вземе няколко приятели и изберете почивка на ново и екзотично място. Не е нужно да сте по двойки - просто да бъдете всички заедно. По този начин ще си с гаджето насаме, но ще излизате и всички заедно на плаж и разходки. Така и твоите момичета няма да се чувстват неудобно като си с любимия.

Гаранция, че ще си изкарате страхотно, без да има сърдити.