Познавате я от много време и винаги сте знаели, че е страхотна, но се занимава само с глупаци? Или пък наскоро сте открили, че е страхотна, но се занимава само с глупаци? Е, вие не сте глупак и оценявате колко е страхотна тя, но има малък проблем - приятели сте. Ето какво можете да направите по този въпрос, но помнете едно - трябва да сте изключително внимателни.

Уверете се, че това е добра идея

Ако се познавате от наистина много време, дали тогава ще е добра идея да станете гаджета? Отдавна ли си падате по нея или наскоро сте открили колко е готина всъщност? Тя може да се почувства неудобно, ако някой добър неин пирятел напъва да бъде нещо повече от това. Трябва да прецените какви са ви точно взаимоотношенията и дали сте готови те да се променят към по-добре ..или по-зле.

Има ли да се чудим тази дали да ни е само приятелка...


Тя трябва да знае, че нямате връзка

Покажете и че нямате никого до себе си. Размотавайте се по-често с нея и я водете с приятелите си, но избягвайте да има много други момичета около вас, защото това може да я заблуди.

Навлезете в живота й лека-полека

Започнете да й пишете по-често, казвайте й, че изглежда страхотно или й правете комплименти за други неща, но приятелски за начало. Излизайте заедно и правете общи неща, за да се почувствате удобно един с друг. Не натискайте непременно да я целувате, но изпълнението ви трябва да не оставя съмнение, че флиртувате.

За тази пък няма изобщо какво да се чудим...

Докосвайте я

Не правете нищо неподходящо или смущаващо, просто разбийте ледовете. Например, можете да й подадете ръка, докато слиза от превозно средство. Винаги можете да се пуснете по плоскостта, че сте приятели и да я прегърнете. И двамата знаете как НЕ се прегръщат приятелите, така че няма да останат съмнения какво сте намислили.

Накарайте я да ви харесва

Няма нужда да я ухажвате упорито и да го играете секси. Тя много добре знае какъв сте, затова бъдете максимално забавен и добронамерен с нея. Накарайте я да се чувства специална и без да сте гаджета.

Тук можете да видите много жени, с които със сигурност не искате да сте само приятели

Излизането

След като се разчупили леда и сте били много забавни и остроумни, се огледайте за добър шанс да отидете някъде само двамата. Не е необходимо на това място да няма хора - парка е добра идея. Ако тя все пак отклони очевидните ви намерения, по-добре се откажете. Ако тя не иска нищо повече от приятелството ви, повярвайте, нямате начин да се измъкнете от тази класификация.