Казват, че всяко лято си има история.Точно преди месец, аз и още три мои приятелки, пътувайки към морето, дълго разсъждавахме дали това е така. Тогава не бях много убедена, но сега знам нещо със сигурност - това лято имаше не просто история, а ИСТОРИЯ, която никога няма да забравя.

С приятелките ми тръгнахме към морето единствено с желанието да си починем и да се повеселим. Всъщност се получи по-прекрасно и от най-смелите ни представи за мен ,защото не се разминах без лятна свалка.

Запознахме се още първия ден. Винаги съм се нуждаела само от един поглед, за да усетя онова, на което му казваме химия между двама души. И как да не е достатъчно, след като срещнах рицар. Да, звучи като клише, но… Рицарят не беше с доспехи и на бял кон, а по-хубаво – по червени гащета и с буй в ръката.

Чувала съм, че спасителите често присъстват в сексуалните фантазии на жените. Досега не се бях замисляла, но сега определено знам защо това е така. На първо място, защото повечето спасители изглеждат страхотно. Обикновено това са мъже със спортен дух и зашеметяващо тяло. Плуването всеки ден прави телата им хармонични, а релефът на мускулите и плочките на корема спират дъха на дамите в радиус от километри. Освен това винаги са със страхотен златист загар. И как иначе, след като цяло лято се разхождат само по червените гащета. Е, сега разбирате защо още при запознанството си с него разбрах, че ще ми се случи нещо вълнуващо.

Моят спасител се казваше Алекс и, както се досещате, притежаваше всички гореизброени привлекателни характеристики. Запознахме се на плажа и се разбрахме да излезем още същата вечер. Не биваше да губя време – имах само 2 седмици на морето и знаех, че те са напълно достатъчни за една незабравима почивка, но само ако действам без много да му мисля и се наслаждавам на всяка предоставена ми възможност.

С Алекс отидохме в най-готиния клуб на плажа и се забавлявахме там до сутринта. Той изглеждаше страхотно. Беше първият мъж, когото видях съблечен, преди да го видя облечен. Гледката и в двата случая ми хареса. Останах много приятно изненадана от стила му на обличане - беше елегантен и артистичен. Пък и с това тяло – няма друг вариант! Харесах и характера на Алекс. Като повечето спортисти, и той беше дисциплиниран, смел и държеше да е най-добър във всичко, което прави. Това обясняваше отчасти и дългата му любовна библиография, която малко по малко ми разкриваше, докато пиехме коктейли. Убедих се в опита му със жените още същата вечер. Той определено знаеше как да се държи и какво харесва една жена.

Седмица по-късно вече започнах да се влюбвам в него. Харесваше ми неговата увереност и сила. Това рядко се среща у мъжете напоследък. Прекарвахме дните и нощите си заедно и никога не ни доскучаваше. Алекс обичаше екстремните изживявани и аз реших заедно с него да опитам част от тях. Той беше много добър сърфист и с лекота започна да ми преподава първите уроци. Не изгарях от желание да карам сърф, защото беше доста трудно за човек , който не си пада много по спорта. Реших да опитам заради страстта и желанието, с които той ме учеше. Но по-голямо от желанието да се науча беше желанието ми да бъда заедно с него в нещо, което обича. Час от мен не искаше той да остане просто мъжът, когото забих на плажа и след почивката повече няма да видя. Той беше повече от това. Затова вместо предвидените 2 седмици, останах на морето още 10 дена. И точно те бяха най-хубавите. Приятелките ми се върнаха обратно в София и така можех да отделя цялото си внимание на него. Дните ни бяха изпълнени с много страст, забавление и романтика.

Прибрах се от морето преди няколко дни. Знаех, че няма как да бъдем заедно цяло лято, но не очаквах да се чувствам толкова зле. Споменът за тази история със сигурност ще ме топли пред студентите зимни дни. А дали ще остана само със спомена, или Алекс ще топли нощите ми и реално, само времето ще покаже.

След месец сезонът свършва и той се прибира в София. Знам, че дотогава много неща ще се променят. Знам, че не само аз забелязвам изваяното му тяло и страхотната му усмивка. Наясно съм, че не една и две жени са имали своята гореща и секси морска история с Алекс. В едно обаче съм сигурна - всяка жена поне веднъж в живота си трябва да има своята история със спасител. Ще ме разберете само ако и вие изживеете това, което ми се случи на мен.

Оглеждайте се момичета - червените панталонки се забелязват от далеч :)