Класика в жанра

Не можем да не започнем с едно класическо изпълнение, математически изпипано и по мъжки гарнирано - чорапите винаги се оставят на средата на стаята. Да, не в някой ъгъл, под леглото, до секцията или където им е мястото – в коша за пране, а точно в средата на стаята. Сякаш мъжете притежават точно око, с което всеки път преценяват къде е идеалният център на помещението. А, и да не говорим, че никога не си взимат бележка след поредното мъмрене от ваша страна, нали ви звучи доста познато?

„Спретнати и подредени”

Един от любимите трикове на мъжете, които изкарват извън равновесие всяка жена са разхвърляните опаковки от бира, чипс, мръсни чинии и чаши по масата. А по-важното в случая е, че мъжете не показват и минимална индикация и готовност да разтребят наоколо.

Вечната битка

Точно, когато очаквате с нетърпение любимия си сериал, половинката ви съобщава, че днес ще се играе финалът на най-важното първенство по футбол. Ама, наистина най-важният финал, и този финал се случва почти всяка вечер, а всяка следваща футболна среща е още по-важна от предишната.

Израз на превъзходство или лошо възпитание

Като израз на половото си превъзходство и на доминирането в къщата, всеки мъж обича да си качва краката на холната маса – е, не може да се отрече, че това е изключително мъжка привилегия, която обаче си има определени граници – вашето търпение.

Скандалът за боклука

Силните половинки обичат да си качват краката на масата, но никога не се сещат сами да изхвърлят боклука, без да им спретнете един подобаващ скандал. Като цяло обаче, поуката трае  докато отидат до контейнера, а следващата пълна кофа с отпадъци ви идва да им я изсипете на главата.

Хаос в банята

Никога, ама никога не сте заварвали банята чиста и поредена, след като любимият си е взел душ. Сифонът е запушен, тоалетните принадлежности за бръснене са разпилени навсякъде, а подът никога не е подсушен.

Любимото място на кърпата за баня

След баня хавлията винаги е разпиляна някъде по пода у дома. Дори си нямат любимо място, където да я подхвърлят – то бива избирано на случаен принцип всеки път.

Такива са си мъжете – някои от тях правят всичко това, за да изпитат женското търпение, а други просто смятат, че това е изключително и единствено мъжка привилегия.