Хайде няма какво да се лъжем, мъжете лъжат повече, но за по-дребни и маловажни неща, за да не наранят егото ни или просто, за да избегнат скандали за глуписти. А ние? Ние лъжем по-рядко, но много по-добре и в много по-тежки ситуации.

Замислете се за какво сте излъгали мъжете? За бройката, бившия, опита, запознанството в бара, невинното флиртуване в кафенето и чата с един мъж, който ви е "само приятел". А сме сигурни, че има и още от вашите женски тайни, които знаете само вие и приятелките ви.

Мъжките лъжи: Преди лягане е казал, че си е измил зъбите, излъгал ви е, че е бил на фитнес, за да не му се скарате и съвсем не е загледал това девойче с късата рокля, което и вие бихте загледали даже.

Няма двойка на този свят, която да твърди, че на 100% са искрени един с друг. Все ще съществува ситуация, в която ще трябва да премълчите нещо, което знаете или се е случило в името на това да запазите любовта си или да избегнете сцена на ревност или скандал.

Жените сме много добри в това да манипулираме и да премълчаваме доста ситуации, за да не нараним мъжа до себе си. Така да го кажем- обичаме да излеждаме добре, харесва ни мъжете да ни гонят, да получаваме комплименти и да парадираме със стил и дрехи.

Най-голяма сила притежава жената, която е истински обичана. В една връзка има двама, но винаги единият обича повече. Много често ролите се сменят. Но когато вие сте обичаната повече, връзката за вас става по-лесна. Това са силните жени, които искат да получават всичко, но пак нещо им липва, искат още и още и са любопитни към други мъже. Най-често преди са обичали повече и по-силно, но след много опит и тежки раздели са се научили да получават всичко и да дават по-малко, за да им бъде по-лесно.

Някои лъжи могат да бъдат преглътнати и простени, други предпочитаме да не знаем, а трети променят целия ни живот. Най-важното е никога да не заблуждаваме себе си и да бъдем истински щастливи, следвайки необятно сърцето си.