На 4 май 2016 г. Кубрат Пулев навършва 35 години. Той е най-известният, а и най-успешният български боксьор в момента. Нашият женски поглед към бокса може би не е особено професионален, но отвъд опънатите въжета, тежките тела и сериозните травми, ние виждаме мъжко тяло с много сексапил, сила и взривоопасна доза тестостерон.

Макар с Андреа да са онзи тип класическа двойка, които поглеждаме изпод вежди – тя, попфол певицата и той, с големите мускули, е факт, че двамата са заедно от доста дълго време. Двамата са заедно от 2005 година, а са сгодени от 2007 г. За разлика от доста от своите колежки, Андреа не сменя често мъжете, които допуска в леглото и сърцето си. За тези години двойката често беше разделяна от медиите, слуховете твърдяха, че тежкият юмрук на Кубрат често „целува” нацупените устни на Андреа, но двамата все още са заедно и изглеждат щастливи на снимките.

Снимка: OfficialPageAndrea

Кубрат беше обявен за „Мъж на годината” за 2013 година.

Снимка: iStock

Боксьорът откри и спортна зала, която носи неговото име. Събитието, силно колкото ударите му, заради гостите от политическия и спортен елит, завладяващият глас на народната певица Янка Рупкина, и, разбира се, семейните приятели.

Снимка: OfficialPageAndrea

Той не се притеснява да тренира при сурови климатични условия...

Или при още по-сурови, а именно – заобиколен от много жени.

А какво ще кажете за брат му - Тервел? Сексапилът и очарованието май са семейна черта.

Снимка: OfficialPageAndrea



"Няма да позволя цирковете на Чисора да ме разконцентрират. Моята цел е една - европейската титла. Чакам с нетърпение мача в събота", сподели Кобрата. Да стискаме палци на нашето момче в предстоящия му боксов мач. Срещата е на 7 май. И ако не по друг начин, можем поне да му стискаме палци и да му пожелаем успех.