Следващата история на Кевин Уолш и Блейк в Quora ще ви докаже, че истинската любов не съществува само в приказките. Двамата се запознават на 13-годишна възраст, когато Уолш среща "най-красивото момиче, което е виждал". И своя бъдеща съпруга. Приятелството им започва по време на летен лагер и продължава до гимназията, когато двамата губят следите си. 

Но Кевин не забравя Блейк. "Мога да се закълна, че не минаваше и ден, без да мисля за това момиче. Дори сега мога да кажа защо - нещо от нея остана у мен", споделя Уолш.

Снимка: Quora/Kevin Walsh

По време на последната си година в гимназията Уолш се забърква в неприятни неща, които едва не го водят до фатален край. След като пише предсмъртно писмо, депресираният Кевин се кани да извърши самоубийство, но се случва нещо невероятно само 5 секунди преди да отнеме живота си - неочаквано получава телефонно обаждане от Блейк.

"Попитах я какво става и тя каза, че просто чувства, че трябва да ми се обади. Беше минала една година, откакто бяхме говорили за последно, но в този момент тя просто реши да се обади", разказва Уолш. 

Разговорът помага на Кевин да изплюе камъчето за намеренията си, а Блейк му помага да се измъкне от блатото, като му казва: "Какво?! Не го прави"

Успокоен от разговора, Уолш обещава да й се обади на следващия ден. А след като затваря телефона, Кевин започва още същата вечер да пише думите, с които десет години по-късно ще й предложи да се оженят. Днес това вече е факт.