Ето я и втората част на чаканите любовни грешки, които допускат зодиакалните знаци. В коментарите може да споделите от свои наблюдения съгласни ли сте с твърденията в статията, а може и да допълните със свои впечатления.

Везни
Любовният живот на везните е хаотичен, защото самите те често избират неподходящи партньори, които не са способни да влизат във връзка. Когато везните са във връзка са колебливи и постоянно мислят дали тяхната половинка е точният избор. Освен това представителите на тази зодия са много податливи на флирт. Често казват на партньора си, че не искат да спорят за каквото и да било, на практика казват това, което ответната страна иска да чуе.

 

Скорпион
Скорпионите често са склонни да залагат на всичко или нищо. Във връзките си стават ревниви и притежателни. Освен това са много потайни, така че половинките им винаги имат чувството, че те крият нещо от тях и не е напълно искрен. Зодията е злопаметна и никога не прощават напълно всичко, а дребните кавги превръщат във вечни спорове, изпълнени с обвинения и опити за емоционална манипулация.

 

Стрелец
Стрелците често са нечувствителни и безотговорни, така че се случва да нараняват чувствата на партньора си, без да осъзнават това. Живеят за тръпката и това е причина всичко да им омръзва бързо. Технияте партньори чувстват натиск постоянно да живеят на педала и да създават интересни случки и ситуации, за да не омръзват. Най-големият проблем в любовните връзки на стрелеца, е неговата нужда да има пълна свобода и свой специален социален живот, което не се нрави на повечето му половинки.

 

Козирог
Козирогът  се държи дистанцирано, докато не се довери напълно на партньора си. Доста често обаче това е това е много продължителен процес, което води до отчуждаването на неговия партньор. В никакъв случай не е лесно да се живее с меланхолична човек, който се грижи за всяка дреболия, а неговият песимизъм се предава и на околната среда. На представителите на тази зодия им липсва спонтанност, те са много обременени с работата си, поради което животът с тях става монотонен.

 

Водолей
Необходимостта на водолея от свобода и индивидуалност може да бъде изтощителна за партньора, който понякога чувства, че всички други хора по света са по-важни от него / нея. Богатият социален живот на водолея прави много половинки ревниви. В някои случаи липсата на интимност и романтика може да доведе до отдалечаване на партньорите. Също така любимият човек винаги знае какво мисли водолеят, но не знае какво чувства, защото той избягва да говори за емоции.

 

Риби
Рибите живеят в свой собствен свят и често идеализират партньора си, но на техните нереалистични очаквания е наистина трудно да се отговори. Често се занимават с личности, които не заслужават или личности, които имат тайни любовни връзки. Обикновено имат сложен любовен живот, а заради тяхната саможертва са готови да търпят много, а това често се използва от техните половинки.