Безгрешни хора няма, но когато става дума за връзка, всеки от нас трябва да внимава да не нарани със своите действия партньора си.

Овен

Увереността на овена, която в началото на връзката може да е била привлекателна за другия партньор, може да се превърне в недостатък с течение на времето. Овните трябва да поработят над своя егоизъм и по-често да поставят партньора си на първо място. Компромисът също е в основата на всяка добра и качествена връзка. Техните нервни реакции понякога се явяват голям проблем във връзката, защото на половинките им е трудно да се справят с изблиците на ярост.


Телец

Телците, които са в дълга и стабилна връзка, често не хаят за външния си вид, като например прекаляват с храната и напитките. Често стават мързеливи в любовта и не показват колко държат на партньора си, приемат го за даденост. Телците са склонни да правят едни и същи грешки в любовта и да продължават да водят същите безсмислени спорове с любимия.


Близнаци

Близнаците са склонни към флирт, така че партньорите им често се чувстват несигурни. Не оставят впечатление за стабилност и надеждност, поради което любимият човек си мисли, че не може да се разчита на тях. Склонни са често да променят мнението и настроението си, което е още един минус за тях и техните половинки.


Рак

Раците още в началото на връзката стават зависими от партньора си, а споменаването на съвместен живот и брак в ранен етап от нея може да изплаши всеки. Когато са във връзка, партньорът им се превръща в център на техния свят, поради което той често се задушава от това цялото внимание. Лесно се обиждат и са много чувствителни, така че е и съвсем лесно да се почувстват наранени.


Лъв

Голямото его на лъва е нещо, с което партньорът му трябва да свикне, ако иска да е с него. Не е лесно да се живее с човек, който лесно се обижда и който с дни след това се сърди за дреболии. Лъвовете винаги поставят себе си на първо място и това с течение на времето се превръща в истински проблем. Не признават грешките си, а освен това са склонни към флирт, така че партньорът им не се чувства съвсем сигурно с тях.


Дева

Девите трудно разкриват истинските си емоции, така че техният партньор не знае какво всъщност те чувстват. Животът с дева може да бъде много труден, защото те са твърде критични и винаги търсят вината у някой друг, но не и у себе си. Склонни към съвършенство, те често не осъзнават, че трябва да се наслаждават на малките, обикновени неща, които правят живота прекрасен. Тяхната мания за чистота и здраве понякога дразни.

Очаквайте продължение...