Ето как ще се развие лятото и любовта за всеки зодиакален знак според Алена:

ОВЕН

Лятото е в рагзара си, а вие, представителите на огнения Овен сте решили да си вземете отпуск и да отпътувате на море или планина. Ако сте семейни ви съветвам да не прекалявйте с флиртовете и заигравките на плажа, защото ще разярите половинката, ако е представитерл на Рак или Телец. Не е нужно бурните й реакции да стават достояние на околните. Не че вие самите няма да реагирате остро ако усетите, че ви мамят, но това е нещо друго и трябва да ви бъде простено. Ако не сте семейни, не е изключено да се влюбите в Лъв или Стрелец, но под кожата ви може да влезе и представител на Риби.
Подходящият цвят за Овена е червеният.

  • 5 неочаквани ползи от сладоледа
  • 33 звезди, които гордо демонстрират секси тела в социалните мрежи
  • Най-забавните плажни снимки
  • Кои са модерните цветове и прически през топлия сезон
  • Стряскащо: Какво става с кожата ни, ако не сложим слънцезащитен крем
  • 7 вида напитки, които обожаваме през лятото
  • Подготовка за комфортна почивка
  • Идиличното детство на село през погледа на Изабела Урбаниак (снимки)
  • Как да си направите бижута от миди
  • 3 кулинарни вълшебства с диня

ТЕЛЕЦ

Ако сте от тези представители на знака, които вес още не са намерили време да си дадат почивка, е време да го сторите, защото не сте чак така издръжливи, а есента ви очакват много професионални предизвикателства. Обикновено бягате от тълпите и предпочитате да си почивате  в курорти, където никой няма да ви досажда с опити да се сближи с вас. Прекалено сте консервативни и ако сте семейни няма да изневерявате, нито ще флиптувате, но не е изключено с такива залитания да ви изненада половинката ви. Падне ли ви червеното пред очите ви става страшно. Несемейните могат да срещнат подходящ партньор, ако ги грабне с интелекта си. Подходящи за вас са родените в Телец, Водолей и Стрелец.
Подходящите цветове за Телеца са жълтият, синият, розовият и зеленият.

 

БЛИЗНАЦИ

Лятото за вас и изпълнено винаги с емоции и флиртове. Вие трудно можете да издържите на ухажванията и комплиментите и да не обърнете внимание на хората, които ви обсаждат и искат да са във вашата компания. Говорите омайно и сладкодумно разказвате за преживяванията си от предишните години. Всички ахкат около вас и новото завоевание не закъсняма. Ако сте семейни не допускайте изневяра, но ако сте обвързани това може да е дълго чаканата любов, а не само летен флирт. Сърцето ви може да грабнат представители на Лъва, Девата и Везните.
Подходящите цветове за Близнаци са сив, жълт, виолетов.

 

РАК

Вие сте представители на един доста консервативен знак по отношение на чувствата. Въпреки това сте способни на бурна любов, особено ако някой внезапно е грабнал сърцето ви. Но... едно предупреждение: внимавайте, защото в желанието да помагате, да обсебвате, да глезите, може да се окажете впримчени в извънбрачна връзка. Например защото с вашето дете водите в морето и това на съседите по чадър. Необвързаните имат шанс за флирт и задълбочаване ан връзката с представителите на Скорпион, Козирог и Телец.
Подходящите цветове за Рака са зелен, сребрист, бял и всички светли тонове.


ЛЪВ

Ето ви и вас, представителки на знака влюбени в лабовта. За вяс тя е като слънцето и водата. Без нея живота ви е пустиня. Затова няма да пропуснете лятната си ваканция и да покажете новите си тоалети, капели и сандалети. Ще блестите в собствената си светлина, дори и без маркови тоалети, важното е да ви е удобно на вас. На плажа или в планината ще впечатлявате всички и естествено няма да ви липсват ухажьори. Семейните лъвици да бъдат отговорни към половинката си, защото след това ще страдат дълго и безутешно, ако предизвикат ревност и раздяла. Необвързаните ще се радват на вниманието и на шанс връзката да прерасне в сериозни отношения с представителите на Овен, Телец и Стрелец
Подходящите цветове за Лъва са оранжев, жълт, син.


ДЕВА

Всички дами, родени в Дева са трудни на влюбване. Преценяват в детайли обекта привлякъл тяхното внимание, а след това му дават време да ги спечели. Дали ще задълбочат връзката си или ще е само летен флирт, времето ще покаже. И семейните са спобни на изневяра, а за последиците ще мислят след това, ако половинката им не е заминал с тях на почивка и е решил да ги изпрати сами. То,  без компания, каква почивка е. Ще се радват на вниманието на представителите на Телец, Лъв и Близнаци.
Подходящите цветове за Девата са тъмносин, кафяв, тъмножълт, виолетов.


ВЕЗНИ

Искате да сте ухажвани, да сте влюбени и обичани, но на моменти реагирате неадекванто на мъжкото внимание. Без да искате можете да отблъснете кандидати за вашето сърце или така да започнете да им се раздавате, че да ги отдалечите заради стореното непоискано добро, само защото са решили, че го правите, за да са с вас. Летни емоции няма да ви липсват, но не бива да разчитате, че ако сте семейни ще минете между капките, а ако не сте обвързани на всяка цена ще срещнете любовта на живота си. И все пак подходящи за вас това лято са родените в Близнаци, в Лъв и във вашия знак.
Подходящите цветове за Везните са индигово, морскосиньо, синьо-зелено.


СКОРПИОН

Скъпи дами, родени в Скорпион, дори и да хапете и да жилите, сте сред най-чарвоните представители на зодиака и по свой си начин ще привличате това лято представителите на противоположния пол. Не бива да се впускате в изневяра, ако сте семейни и особено ако сте на почивка с брачния си партньор, защото сте крайни в реакциите си и не се знае дали няма сами да направите крачката към ряздала. Ако не сте обвързани имате шанс да изживеете невероятни мигове, да сте ухажвани и да се влюбите. Ще ви привличат родените в Рак, Лъв, Телец.
Подходящите цветове за Скорпиона са тъмночервено, индигово, черно.


СТРЕЛЕЦ

Вие сте представителки на най-устремения към промени и пътешествия знак, затова изобщо не се съмнявам, че ще сте на почивка и ще изживеете пълноценно и влюбено  дните отделени за това. Дори и да сте семейни и да сте с половинката си, няма да ви отбягват мъжките погледи и вие трудно ще се сдържате да не отговаряте на желанието им да флиртуват. Притежавате качеството да се измъквате сухи от всяка неудобна ситуация, но ви съветвам да не прекалявате с алкохола, за да не стигнете до мигове, след които трудно ще съхраните брака си. Необвързаните ще се влюбят. Ще ви привличат родените в Стрелец, Лъв,  Близнаци.
Подходящите цветове за Стрелеца са синьо, виолетово.


КОЗИРОГ

При вас, мили дами родени в Козирог, лятото е много разнопосочно. От една страна искате да спечелите от допълнителна работа. От друга искате и да си почивате и да пътувате. Сигурна съм, че ще намерите златната среда - вземете си лаптопа и ако се налага да свършите нещо делово, сторете го от разстояние. На плажа или в планината ще оглеждате обкръжението си, с надеждата да си намерите приятна компания само за почивните дни, но не е изключено да ви уцели стрелата на Купидон и ако сте семейни да усложните живота си. Привличат ви родените в Козирог, Рак или Дева.
Подходящите цветове за Козирога са индигово, зелено, черно, кафяво.


ВОДОЛЕЙ

Скъпи дами, родени във Водолей, вие не сте от групата на влюбчивите и флиртаджийките, но когато искате да спечелите някого знаете как да сторите това. Сигурна съм, че не пропускате да пътувате от началото на лятото, но ако все още не сте си взели лятната отпуска, ви съветвам да не се колебаете повече. Необходимостта от почивка при вас е огромна. Бзе значение дали ще изберете горещия пясък на плажа или планинската прохлада, ще се чувствате добре. Най-вече в приятна компания, с присъствието на представители на Телеца, Лъва и Козирога.
Подходящите цветове за Водолея са синьо, бежово и зелено.


РИБИ

Вие, родените в Риби, сте много капризни, емоционални и на моменти досадни с оплакванията си от всичко и всеки и често трудно може да ви се угоди.  Не сте готови на авантюри и не тръгвате ей така импулсимвно на почивка.  Очаквате някой друг вместо вас да уреди почивката и пътуването, а ако може и да ви телепортира. Когато и ако това се случи остава да си почивате и да се наслаждавате на компанията на флиртуващи с вас мъже, родени в Овен, Рак или Дева.
Подходящите цветове за Рибите са синият, морскосиният, синьо-зеленият.

Другата седмица очаквайте и хороскоп, който ще ни каже как да се грижим правилно за косата си през лятото!