Намерих си нещо
Той е изправен, ти си пред него, наведена към пода. За по-голяма опора той те хваща за кръста, ти можеш да подсилиш равновесието си, като се прикрепяш с пръстите на ръцете си за пода.
Той може без проблеми да контролира темпото и дълбочината на проникване.

Степен на трудност: 2
Степен на удоволствие
За него: 5
За нея: 4



Хайде, хоп!
Той е изправен, ти се покатерваш върху него, обвивайки ръце около шията му и крака около таза му. Той те прикрепя с ръце за дупето. Ако зад гърба ти има стена, на която можеш да се облегнеш, ако си гъвкава малко над средното и имаш добре развити коремни и бедрени мускули, това значително ще улесни нещата и за двамата.

Степен на трудност: 8
Степен на удоволствие
За него: между 2 и 3
За нея: между 2 и 3


Разораната целина
Ти заставаш на колене, той е зад теб в почти същата поза, но малко по-изправен. Облегни се на предната част на ръцете си (от лакътя към китката) за по-голяма стабилност. Добро проникване и добро контролиране на темпото. Той има възможност да те целува по врата, с което допълнително да увеличи удоволствието. Ти имаш възможност да захапеш възглавницата, ако ти иде да извикаш от кеф, а трябва да пазите тишина.

Степен на трудност: 1
Степен на удоволствие
За него: 8
За нея: 10

Секси вълни
Излягаш се на леглото така, както би го направила на шезлонга на морския бряг. Той ляга върху теб. Свий краката в коленете и леко ги разтвори настрани. Позата позволява да се гледате в очите, да се целувате и да се галите  през цялото време. За разнообразие можеш да кръстосаш крака на гърба му.

Степен на трудност: 0
Степен на удоволствие
За него: 6
За нея: 7

Ненагледна

Той лежи по гръб с леко присвити в коленете крака, ти си клекнала с гръб върху него. Поза с изключително добро проникване. Натоварването пада върху теб и основно върху бедрата ти, на които трябва да разчиташ за движенията нагоре-надолу. Подпирай се на коленете му за по-голяма опора. Междувременно той може да те гали и драска по гърба.

Степен на трудност: за него 0; за нея 5
Степен на удоволствие:
За него: 6
За нея: 6

Гореща езда

Той лежи по гръб, ти си върху него с крака, сгънати в коленете. Позата осигурява добро проникване. Тук ти контролираш положението. Можеш да се движиш нагоре-надолу, с въртеливи движения по посока на и обратно на часовниковата стрелка. Ръцете му са свободни, за да гали гърдите ти или да стимулира допълнително клитора ти с пръсти.

Степен на трудност: 3
Степен на удоволствие
За него: 10
За нея: 8


Страстен тетрис
Той лежи по гръб със свити в коленете крака, ти си на колене върху тялото му. Устните ви съвпадат с половите органи. Ръцете ще ви помагат за повече опора. Важно е да намерите синхрон в движенията. Оттам нататък е лесно и ... приятно. Степента на удовлствие зависи от това доколко и двамата си падате по оралната любов.

Степен на трудност: 3
Степен на удоволствие
За него: 7
За нея: 7

Той, кралят
Той лежи по гръб, ти се настаняваш удобно между краката му за дълга и страстна френска любов. Удоволствието за теб е в мисълта, че му доставяш удоволствие. Темата за или против гълтането при френска любов обсъждаме тук.

Степен на трудност: 0
Степен на удоволствие:
За него: 7
За нея: 4

В името на розата
Същото като при Той, кралят, само че си разменяте ролите.

Степен на трудност: 0
Степен на удоволствие:
За него: 4
За нея: 7

Тронът на кралицата
Позата е разновидност на В името на розата, но ти лягаш върху кушетка или маса, за да си на по-високо. В този случай той може да коленичи и да се отдаде или на сластна френска любов, или да ти предложи брак. Удоволствието и от двете е гарантирано.

Степен на трудност: 1
Степен на удоволствие:
За него: 4
За нея: 7