Овен


Овните се влюбват бързо и вземат преждевременни решения за ангажимент. След това често се случва да бягат от тях. Лесно изпадат в период на оценка и повторни срещи с цел да съживят първоначалната страст. През този период често осъзнават как се чувстват и решават дали искат да останат във връзката и да се успокоят. Ако не успеят да съживят страстта, те често търсят нова любов.

Диета според зодията>>

 

Телец


Телците са изключително верни в любовта. Когато опознаят своята половинка, обикват я и това обикновено е за цял живот. Или поне, докато всичко в сексуален план е наред. Ако страстта изчезне или сексът не върви, те търсят всичко това от нов човек. Никога не признават изневяра в името на връзката, в която вярват. Ако сте с телец, той никога няма да признае, че ви е изневерил и да ви остави.

Интериор според зодиятa>>

Близнаци


Близнаците са верни в любовта, но често обичат да изпитват половинката си, за да видят колко ревност могат да предизвикат. Дори са готови да измъчват любимия си, флиртувайки с различни хора. Това е и причината често да остават сами, в случай, че половинката им не влезе в техния изпитателен ритъм. Лесно ще задържите интереса на близнаците, ако ги накарате да ревниват.

Коледни подаръци според зодията>>

Рак


Раците също се отдават изцяло на любимия, но те не обичат никакви проблеми, несигурност и съмнения. Затова не си играйте с тях. Въпреки това те могат да бъдат силно ревниви, несигурни и да изискват много от партньора, което често отблъсква хората, които ги обичат. Бъдете сигурни, че ракът ви е верен и никога не се съмнявайте в него.

Камъче за всяка зодия>>

Лъв


Тези представители на зодиакалния знак са предпазлили преди да се доверят в любовта. Дори може да мине прекалено много време преди те да се открият пред половинката като влюбени безнадеждно. Когато се влюбят са страстни и отдадени, но не задълго. Лъвовете трудно се обуздават и това е причината връзките им да не траят дълго.

Всяка зодия да си знае... шоколада!>>

Дева


Девите са упорити. В любовта са практични и търсят кратко ухажване и много секс. Съществуват и деви, които са готови на въздържание от секс преди брака. Доста вероятно е и след него да избягват играта под чаршафите. Много представители на тази зодия встъпват в брак, в който рядко се консумира секс. От там доста често идва и изневярата.

Към втората порция зодиакални знаци>>